2777
2789
عنوان

پدیاشور واسه وزن گیری

37025 بازدید | 16 پست

سلام مامانا پسرم دوسال و سه ماه داره با وزن 10کیلو

بردم دکتر گفت وزنش کمه و‌براش شیرخشک پدیاشور داد.چند پیمانه رو تو چند سی سی آب بریزم و بدم بهش که وزن بگیره .کسی بوده که بچش با پدیاشور وزن بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر نمیکنم من بع دکتر گفتم نمیخوره گف غلیظترش بکن مثل فرنی 

من از دکتر پرسیدم چقد بدم گفت مثل شیرخشک...منظورش رو متوجه نشدم.ینی به اندازه هر پیمانه شیرخشک 30سی سی آب بریزم؟؟؟؟

من از دکتر پرسیدم چقد بدم گفت مثل شیرخشک...منظورش رو متوجه نشدم.ینی به اندازه هر پیمانه شیرخشک 30سی ...

روش نوشته دیگه ۵ پیمانه تو یه لیوان اب میشه یه وعده به من گفته بود دو وعده در روز ولی چون این نمیخورد کلا من فقط ۳ پیمانه تو یکم اب میریختم بهش میدادم الان بچه شما میخوره؟

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤
روش نوشته دیگه ۵ پیمانه تو یه لیوان اب میشه یه وعده به من گفته بود دو وعده در روز ولی چون این نمیخور ...

خب همون یک لیوان نمی‌دونید به سی سی چقد میشه؟

من هنوز شروع نکردم ولی چون بچه ی من شیرخشکی هست ممکنه بخوره اگه نخوره هم مجبورم با سرنگ بدم

خب همون یک لیوان نمی‌دونید به سی سی چقد میشه؟ من هنوز شروع نکردم ولی چون بچه ی من شیرخشکی هست ممکنه ...

۲۹۰ سی سی منم با سرنگ به زور میدادم ۳ ۴ تا قوطی دادم دیگه دیدم وزنش فرقی نکرده فعلا که یه ماهه باز نخریدم

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤
منم پدیاشور گرفتم ببینم اثر می‌کنه روی بچم، درست کردنش مثل شیرخشکه دیگه، ۳۰ سی سی و یک پیمانه،

روی قوطیش نوشته ۱۹۰ سی سی آب و ۵ پیمانه...شما این جوری درست نمیکنید؟؟؟

الان شما به بچتون ۳۰سی سی یک پیمانه دادین؟؟؟ چند وقته میدین؟