2777
2789

وایییی خیلی درد داشد من هنوز مونده دوماهی مونده  تا 18 ماهگیش🥲🥺 استرس گرفدم کع

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی سوال ازتون بپرسم؟ 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

آب سیب حتما بده. استامینوفن. چاره ای نیست باید زمان بگذره تا خوب بشه. سرشو گرم کن با چیزایی که دوست داره. من یادمه بچه م همه ش تو بغلمون بود توی کوچه دنبال گربه ها. البته قبل کرونا . 

بفرمایید

تواقدامتون چیکارکردین ک بچتون پسر شد 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
 تواقدامتون چیکارکردین ک بچتون پسر شد 

اگه میخوای بچه ت پسر شه وقتی که فهمیدی بارداری ۴۰ صبح ناشتا سوره یس روی بادام بخون و بخور بچه ت حتما پسر میشه

اینو من از یه مادربزرگ شنیدم که واقعا هم جواب میده

اول خدا           اخر خدا
اگه میخوای بچه ت پسر شه وقتی که فهمیدی بارداری ۴۰ صبح ناشتا سوره یس روی بادام بخون و بخور بچه ت حتما ...

باید بادام شه اخع حساسیت دارم خیلیی دلم میخاد پسردارشم تو اقدامم.  چه غذاهایی میخوردی دوره اقدام

باید بادام شه اخع حساسیت دارم خیلیی دلم میخاد پسردارشم تو اقدامم.  چه غذاهایی میخوردی دوره اقدا ...

راستش من که رژیم غذایی نمیگرفتم،دوتای اولی پسر شد،دوتای دومی هم دختر

اول خدا           اخر خدا
راستش من که رژیم غذایی نمیگرفتم،دوتای اولی پسر شد،دوتای دومی هم دختر

خوشبحالت دست راستت رو سرمن