2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من♥

اين نيت بر شما مبارك باد زيرا به زودي انجام ميگيرد و جاي نگراني نمي باشد
 همه شما را دوست دارند و از اخلاق پسنديده و محبت شما سخن مي گويند و ازاينكه از ذوق سرشاري برخورداريد و درهر مجلس و محفلي برجسته و مورد توجه مي باشيد شكر خداي را به جاي آوردي و از صدقه دادن كوتاهي نكنيد
 يكي از اقوام نزديك كه بسيار شخص محترمي است نياز مبرم به شما و خانواده تان دارد هرچه زودتر به او مساعدت كنيد
 پدر يا همسر شما از پيشامدي ناگوار رهايي پيدا كرده به شكرانه آن احسان كنيد
 مسافر شما حالش خوبست به زودي به مسافرتي مي رويد و خيلي چيزها براي شما روشن خواهد شد نگران نباشد
 خانم محترم با توجه به بيت هاي اين غزل روحيه جنابعالي چنين است دركارهاي هنري در هر زمينه اي موفق مي شويد از نيروي حس ششم بسيار قوي برخورداريد انديشه اي پاك و بي آلايش داريد و هميشه به فكر ديگران هستيد هر چند قدري شكاكيد شخصي تميز نظيف و معطر مي باشيد و لي گاهي شلخته و بي مبالات دراجتماع و درجمع دوست و فاميل از محبوبيتي خاص بهره مند هستيد
بگو

آتش محبت جانان مدتی درجان شما افتاده و این آرزو دل شما را ویران کرده است اگر می خواهی کسی که لبش خندان و رویش بیش از اندازه لطیف است و شما از آن او و او متعلق به شما باشد لازم است صبر و شکیبایی پیشه کنی
 هردلی از اسرار عشق آگاهی ندارد تنها کسی که عاشق حقیقی باشد می تواند از رموز عشق و حقیقت آگاه شود و این حاصل نمی شود مگر در پرتو خواستن و توکل بر ذات اقدس الهی که همه امور بستگی به محبت اوست
  آدم خوش قلبی هستی اما زخم زبان داری و دیگران را ناراحت می کنی سعی و تلاش شما براین باشد که به دیگران محبت روا داری چون آینده ای بسیار درخشان و سعادتمند در پیش داری
 چقدر تردید و درنگ روا می داری فردی افیونی و سیگاری قابل این همه ترحم و لطف نیست زیرا او تو را به ورطه نیستی می کشاند بنابراین از او دوری کن
  با یکی از مردان یا زنان حق ملاقات خواهی کرد و شما را پندی خواهد داد با جان و دل پذیرا باش
  سفر کرده می آید و مسافرتی در پیش داری نذر خود را ادا کن که سعادتمند می شوی
   این نیت برشما مبارک باد پس مقدمات آن را که دقت سعی عمل علاقه است فراهم کن و بدان که حتماً موفق می شوی و مرا نیز دعا کن
نیت کردم

هیجان و التهاب سراپای وجود شما را فرا گرفته و فقط به او اندیشه دارید و با تمام حواس و وجود د راین افکار غوطه ور هستید اگر چه شما را منع نمی کنم ولی متوجه می سازم هر چیزی که بیش از اندازه باشد رنج آور خواهد بود پس اندکی به خود بیا و آرام بگیرو به شما اطمینان می دهم که تا 10 روز دیگر خبر خوبی در این مورد دریافت خواهید کرد جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد
اوضاع واحوال جنابعالی آنقد رشایسته و بایسته خواهد شد که همه حسرت خواهند خورد به شرط آنکه توکل برخدا داشته باشید
 پدر و مادر را احترام بگذارید و به پدر بگویید یکی از اقوام نیاز مبرم به کمک وی دارد دریغ نکند که از ناراحتی رهایی می یابد مسافر شما حالش خوب است 4 فرزند در طالع دارید که یکی از آنها به مقام وزارت می رسد
اگر می خواهید گره و مشکل کارها بر تو گشاده گردد و به مرادت برسی در 7 شب متوالی سوره مبارکه الشعرا آیه 118 تا 10 آیه بعد از آن را با معنی و حضور قلب بخوانید
 درخواب خواهید دید که ماه را نوکرده اید و با آن سخن می گویید تغبیرش اینکه خبر از دوستان جدید و مسایل مالی و دنیایی خوبی مید هد و موانعی را که در پیش دارید از سر راه برطرف می کنید
دلبستگی زیاد شما بر امواج یا اینترنت موجب عقب ماندن ازسایرامور می گردد تغذیه شما نامناسب است لذا تندرستی از اهم واجبات می باشد

نیت کردم

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
نیت کردم من

توکل برخدا و طلب کمک از ائمه اطهار علیه السلام و تقرب به سوی ایمان بهترین راه پیروزی شماست و بسیار شایسته است که پیاله شراب عشق ومحبت و سخاوت در دستان توانای شما باشد زیرا داستان بهشت و شهرت و آوازه بیت المعمور همه بخاطر وجود انسانهای خدا شناس است
 چگونگی حال شما در این نیت مثل این است که خاطر شما جوهر باده طلب می کند اما از روی خستگی و یا تردید در طلب نقره و طلا می باشید سرنوشت شما از روز ازل معلوم شده است اینقدر غصه و ناراحتی به خود راه ندهید زیرا گنج بی مار و دولت بدون کوشش بدست نمی آید
 شما در طلب کاری هستید که می خواهید بدون رنج و زحمت بدست آورید درحالی که کارهای بزرگ توام با زحمات و درد سر می باشد بنابراین ا زکار حسودان و بد اندیشان ناراحتی به دل راه مده و آنها را به خدا بسپار و نیروی خود را صرف خنثی کردن آنها مکن
 آدم خوش قلب و مهربان نباید بد زبان و عصبانی باشد و دیگران حتی نزدیکان را از زخم زبان خود دلخور و ناراحت سازد
  کار شما به زودی انجام می گیرد به شرط آنکه نذرخود را ادا کنید و صدقه بدهید مسافرت را توصیه می کنم و مقدمات لازم برای انجام این نیت ضروری می باشد ولی برای ازدواج هنوز زود است اما خرید و فروش نافع می باشد
کسی از شما رنجیده است و او یکی از نزدیکان بسیار صمیمی شماست فوری دل او را به دست آوردید که دعا و فکر و مشورت او درانجام این کار برای شما بسیار مفید است
  درباره این نیت با یکی از آشنایان با تجربه مشورت کنید
  به زودی نعمت فراوان به شما روی می آورد و مورد لطف خداوند قرار می گیرید و همه نسبت به جنابعالی اظهار ارادت خواهند کرد و خداوند به شما انواع نعمت ها با همسری مهربان عطا کرده و یا خواهد کرد اما مواظب افراد ناباب باشید
 اگر همسر یا دوست شما تند مزاج است باید با نرمش و لطافت خاص با او برخورد کنید که نرمی سنگ را آب می کند چیزی که از دست داده اید به زودی به دست می آورید .