یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای من اوردم با بچه کلاس اولی پدرم درومد به معنای واقعی
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
من دخترم۵ سالش بود تا پسرم دنیا اومد دخترم رفت مدرسه اصلا خوب نبود ولی ۴ سال خوبه .من هم درس میدادم به دخترم هم بچه تو گهواره تاب میدادم ناهار و شامم درست میکردم یعنی به معنای واقعی داغون شدم از نظر اعصاب
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
وایی یا علی خیلی تنهام فکر میکنم سختمه همین یکیشم اضافه بیارم نمیدونم
یکی از فامیل های ما دوتا بچه داره که ده سال فاصله سنی دارن بهم گفته بچه هاتو پشت هم بیار تقریبا هر کدوم از بچه هاش مثل تک فرزندا بودن هی یا باید خودش انرژی میذاشت باهاشون بازی میکرد یا دنبال هم بازی میگشت .بچه اش مهمونا میرفتن پشتشون گریه میکرد از مهمونی ها برنمیگشت خونه😥. حتی اونی که بچه هاشو پشت هم اورده هم بهم میگه پشت هم بیارین. اولش زحمت مادر زیاد میشه ولی بعدش هم بازی میشن و از مادر کمتر انرژی میگیرن.