2777
2789
عنوان

میخام بچه دارشم

141 بازدید | 17 پست

میخام نینی بیارم اما پدر مادر ندارم و پسرم داره میره کلاس اول بنظرتون کار درستیه

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اوردم با بچه کلاس اولی پدرم درومد به معنای واقعی

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
وای من اوردم با بچه کلاس اولی پدرم درومد به معنای واقعی

جدا انقد سخته

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
چه قانونیه بچه  میره کلاس  اول  مادر پدرا  بچه دوم میارن؟ اطراف من هرکی اینجوری ...

جدا پس صبر کنم کلاس اولش تموم بشه

دوست من حامله هست بچه ش چهارسالشه خوبه؟تا اون بره مدرسه اینیکی دوسالشع

اره خوبه اینجوری

به نظرم نذار فاصله سنی بچه هات خیلی زیاد بشه ولی اگه الان هم نمیخوای بیاری بعدش دوتا پشت هم بیار که ...

وایی یا علی خیلی تنهام فکر میکنم سختمه همین یکیشم اضافه بیارم نمیدونم

دوست من حامله هست بچه ش چهارسالشه خوبه؟تا اون بره مدرسه اینیکی دوسالشع

من دخترم۵ سالش بود تا پسرم دنیا اومد دخترم رفت مدرسه اصلا خوب نبود ولی ۴ سال خوبه .من هم درس میدادم به دخترم هم بچه تو گهواره تاب میدادم ناهار و شامم درست میکردم یعنی به معنای واقعی داغون شدم از نظر اعصاب

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
وایی یا علی خیلی تنهام فکر میکنم سختمه همین یکیشم اضافه بیارم نمیدونم

یکی از فامیل های ما دوتا بچه داره که ده سال فاصله سنی دارن بهم گفته بچه هاتو پشت هم بیار تقریبا هر کدوم از بچه هاش مثل تک فرزندا بودن هی یا باید خودش انرژی میذاشت باهاشون بازی میکرد یا دنبال هم بازی میگشت .بچه اش مهمونا میرفتن پشتشون گریه میکرد از مهمونی ها برنمیگشت خونه😥. حتی اونی که بچه هاشو پشت هم اورده هم بهم میگه پشت هم بیارین. اولش زحمت مادر زیاد میشه ولی بعدش هم بازی میشن و از مادر کمتر انرژی میگیرن.