2777
2789
عنوان

همچين چيزي داريم؟

295 بازدید | 25 پست

خانوما ميشه مگه مردا براثرِ يه پوز.ي.شن كامل ار.ض.ا نشن؟

و برگرده داخل و باعث سوزشِ شديد بشه؟

ببخشيد ك اين سوالو پرسيدم ولي خيلي واجبه😣

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم میشه 

حتماعفونت داری اقدام ب درمان کن 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
خب وقتی اتفاق افتاده عاره ک میشه😐🤦🏻‍♀️

چند شب پيش شوهرم يه كارايي كرد بهش شك كردم گفت بخاطر اين بود

بهتره پیش اورولوژ بره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بله عزیزم میشه  حتماعفونت داری اقدام ب درمان کن

عزيزم شوهرم گفت كه اولين باره اينجوري ميشه..

و اينكه يكاري كرد دليلشو پرسيدم گفت چون كامل تخ.ليه نشدم و سوزش داشتم مجبور بودم ولي از يجايي تحقيق كردم گفت همچين چيزي نيس

بهتره پیش اورولوژ بره 

من فقط خواستم بپرسم ك واقعا همچين چيزي هس توو مردا كه فقطو فقط يبار اتفاق بيوفته؟

اگه عفونت بود خب هرشب ميشد تا مدتي

عزيزم شوهرم گفت كه اولين باره اينجوري ميشه.. و اينكه يكاري كرد دليلشو پرسيدم گفت چون كامل تخ.ليه نش ...

اگ اولین باره بله ولی اگ اولین بار نباشه شک نکن یا عفونته یا پوزیشنتون اشتباهه اونچیزی ک تو باهاش راحتی رو انجام بده 

بیشتر ادامه نمیدم میترسم تعلیق شم

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
من فقط خواستم بپرسم ك واقعا همچين چيزي هس توو مردا كه فقطو فقط يبار اتفاق بيوفته؟ اگه عفونت بود خب ...

اگه یکبار بوده اشکال نداره 

ولی اگه تکرار میشه باید بره دکتر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من فقط خواستم بپرسم ك واقعا همچين چيزي هس توو مردا كه فقطو فقط يبار اتفاق بيوفته؟ اگه عفونت بود خب ...

شاید واریکوسل داشته باشه رگش تنگ باشه کامل تخلیه نمیشه حتما اقدام کنه تامشکل جدی نباشه

اگ اولین باره بله ولی اگ اولین بار نباشه شک نکن یا عفونته یا پوزیشنتون اشتباهه اونچیزی ک تو باهاش را ...

مرسي عزيزم ممنون..

فقط ميخواستم بدونم ميشه همچين چيزي يا نه