2777
2789
کسی هست بفکر بچه باشه با این اوضاع؟  من کلا قیدشو زدم😢

زندگی همیشه واسه قشر پایین سخته آدم که نباید قید همه چیزو بزنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پشیمون شدم از اقدام

گناه داره بخاطر خودخاهیه من پا به این دنیا بذاره و نون شب و خواب اسوده بشه براش استرس

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
کسی هست بفکر بچه باشه با این اوضاع؟  من کلا قیدشو زدم😢

بالاخره چی هرسال گرونی بیشتر میشه بخوای اینجور فکر کنی که نمیشه من خودم به روز ی بچه معتقد شدم وقتی پسرم خدا داد یجوری خدا روزی زیاد داد که نفهمیدیم چطور شد

پس خواهشن اگه موقعیت مناسبی دارین بچه دار شین

کسی که تصمیم به بچه دار شدن گرفته حتما فکر همه چیشو کرده 

منم پشیمون شدم از اقدام گناه داره بخاطر خودخاهیه من پا به این دنیا بذاره و نون شب و خواب اسوده بشه ...

خیلی گناهه 

متاسفانه شوهرم این شعور رو نداره که درک کنه 

فقط به فکر حرف مردمه. 

استرس کرایه خونه و رهن خونه و خورد و خوراک کمه 

الان استرس اینو هم باید داشته باشم که حامله بشم چه خاکی به سرم بریزم. 

بالاخره چی هرسال گرونی بیشتر میشه بخوای اینجور فکر کنی که نمیشه من خودم به روز بچه معتقد شدم وقتی پس ...

دقیقا منم حرفم اینه از قدیم گفتن هر که دندان دهد نان دهد تازه من بعضی وقتا اون لحظه هیچی تو خونه نبود یهو مهمون سرزده میومد اصلا نمیفهمیدم چطوری یهو همه چی فراهم میشد دیگه چه برسه به بچه

دقیقا منم حرفم اینه از قدیم گفتن هر که دندان دهد نان دهد تازه من بعضی وقتا اون لحظه هیچی تو خونه نبو ...

هرکسی با اون باورش زندگیش میگذر همسرم معتقد بود روزی بچه میاد از جایی اومد خودش مونده بود چطور با دست خالی تونست به هدفش برسه

بالاخره چی هرسال گرونی بیشتر میشه بخوای اینجور فکر کنی که نمیشه من خودم به روز ی بچه معتقد شدم وقتی ...

من یکساله ازدواج کردم.. 

هنوز نتونستیم یه جاکفشی ساده بخریم. 

حساب بکن وای به روزی که بچه بیاد. 

من یکساله ازدواج کردم..  هنوز نتونستیم یه جاکفشی ساده بخریم.  حساب بکن وای به روزی که بچ ...

انشالله خدا درست می‌کنه نمدونم چی بگم اما من معتقد شدم و کسی را هم نمی‌خوام نصحیت کنم فقط میگم باورت عوض کن بسپار خدا