2777
2789
عنوان

خانمای محجبه میشه بیاین

194 بازدید | 10 پست

سلام من بچه شیعه هستم وترک دوربرمن هست هرجور زنی مثلامادروخواهرم چادرمیپوشن مادرشوهرم هم اماهم فامیل خودموشوهرم همشون مدل این زمونه هستن من چادری نیستم ولی تولباسم دقت میکنم ک چیز زننده نپوشم راستش خجالت هم کشیدم ک ازیکی بپرسم براهمین خاستم ازشمابپرسم ببینم بنظرتون چطوری باشم اصلاخداازمن بنده اش چی میخادجزنمازوروزه وقران میخام بدونم زنای محجبه چطوررفتارمیکنن باخانواده شوهروخانواده شوهرشون فامیلاشون مدل لباس پوشیدنشون حرف زدنشون نشست وبرخاستشون کمکم کنین خیلی سعی میکنم ادم جهنمی نباشم بم بگین چیکارمیتونم بکنم ک خداازم راضی باشه

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یع دخترعمه دارم خیلی وضع حجابش بد بود یه روزاومد گفت من متحول شدم الان بدون چادراصلا نمیگرده نمازوایناشم به جاست ولی یه حرفایی میزنه که من به جای اون خجالت مبکشم مثلا باپسرای فامیل درمورد یه چیزایی بحث میکنه که من باشوهرم روم نمشه اونطوری حرف بزنم واین بنظرم خیلی بده که مسلمونیو تونمازو حجاب میبینن

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍

یکی ازخانمای فامیل ما،محجبه هست،امامسلمون واقعیه،دندونپزشکه،خیرش به بقیه میرسه وزن خوب ومهربونیه،شیک پوش وساده پوشه،اهنگ گوش نمیکنه امابه کسی هم که گوش میکنه کاری نداره،فقط میدونم حجاب هیچ ضرری به هیچکس نمیرسونه،من خودم عاشق حجاب وچادرم،

کتاب بخون گلم بهتره

چ کتابی بگیدممنون میشم

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷

فقط میتونم بگم  حق وناس نکن  نمازوروزه ک میگیری اخلاقت بامردم خوبه باشه

مواصلا دیده نشه

بامردهاگرم نگیرک هوسشون بلندنشه

خبرچین ودوبهم زن نباش

احترام  وکینه ای نباش 

خیلی زیاده ها تنها ومهم 

احترام وحق ناس نکردن

روزه ونمازت

بی حجاب نباشی دلت پاک باشه