2777
2789
عنوان

پرینت حساب بانکی

3233 بازدید | 19 پست

رفتم بانک پرینت حسابمو گرفتم اما اون چیزی ک میخواستم نیس چون ن مشخصات کسی ک براش پول زدم داره و نه اسمش میاد؟حالا چجوری ثابت کنم ک در فلان تاریخ ب فلانی پول دادم؟توروخدا کسی بلده؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

شماره کارتش میاد

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان نداره چنین چیزی چ از طریق اپلیکیشن چ از طریق دستگاه کارت ب کارت کرده باشی ویا حتی از طریق دفترچه حساب ثبت میشه

سلامتی وتعجیل در ظهور آقام امام زمان (عج)صلوات...😁تاپیکای طنز تگم کنید 🤭

خودت تاریخ واریز رو یادته؟

من حق بیمه پرداخت می کنم بهم گفتند یه ماه رو پرداخت نکردی از اینترنت  پرینت گرفتم از روی تاریخ و شماره ی کارت طرف ثابت میشه واریز کردی

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
تو اون پرینت شماره حساب طرف هست و اپراتور بانک همون جا پشت سیستم اسم صاحب حسای رو میبینه،برو بانک و ...

اخ کاش میدونستم الان اومدم خونه اما فقط شماره کارته و نام نیس

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
توی پرینت حساب شماره حساب مقصد هست. شماره حساب ها رو نگاه کن اونایی که واریز کردین

نمیدونم شماره کارتش چی بوده چکار کنم 

اسمش نیس.تاریخ دقیق واریزم نمیدونم 

بنظرت چ کنم

یه بار دیگه باید بری،الهی کارت پیش بره

ممنون فداتشم دعا کن برام 

خودت تاریخ واریز رو یادته؟ من حق بیمه پرداخت می کنم بهم گفتند یه ماه رو پرداخت نکردی از اینترنت&nbs ...

منم میتونم پرینت بگیرم؟چجوری؟؟ن مال پارسال برا صابخونه زدم با گوشیم شانس بدم گوشیم سوخت و تمام مدارک و تراکنش تو اون گوشی بوده و الان میگه شما باید دوباره پول بدی

امکان نداره چنین چیزی چ از طریق اپلیکیشن چ از طریق دستگاه کارت ب کارت کرده باشی ویا حتی از طریق دفتر ...

ثبت شده گلم اما نام طرف توی پرینت نیس و فقط شماره حسابه 

من پرینت یک سالمو گرفتم و الان ۲۰ صفه پرینته من شماره یارو رو هم ندارم ک بدنم شماره کارتش کدومه

برعکس با برنامه اپ واریز کرده بودم ک پاک شد و الان مدرک ندارم 

منم میتونم پرینت بگیرم؟چجوری؟؟ن مال پارسال برا صابخونه زدم با گوشیم شانس بدم گوشیم سوخت و تمام مدارک ...

چرا نتونی 

واسه من بانک صادرات بود ،برنامه اش رو کامپیوتر نصبه 

من هر ماه اول ماه پول رو واریز می کردم اون بار نمی دونم چرا 7مهر واریز کرده بودم و یادم نبود 

شما هم از بانک بپرسید 

این پرینتی که گرفتی از چه تاریخی هست ؟ قشنگ با دقت نگاه کن ماه پرداخت رو که یادته؟ شماره ی کارت صاحب خونه ام رو که داری 

بعد فکر کن شاید با یه کارت دیگه پرداخت کردی یادت نیست

ثبت شده گلم اما نام طرف توی پرینت نیس و فقط شماره حسابه  من پرینت یک سالمو گرفتم و الان ۲۰ صفه ...

الان صاحب خونه ات میگه پرداخت نکردی؟

شماره کارت رو ازش بپرس 

برو بانک به کارمند بانک بگو از رو اسم صاحب خونه مشخص کنه پرداخت کردی یا نه