2777
2789

سلام.ما ازاول عروسیمون تو یه خونه هستیم.هرسالم اجارشو زیادمیکنه نه صد تومن ۲۰۰تومنا یهو ۵۰۰میبره رواجاره امسالم ۹۰۰گذاشته رو اجاره و ۳۵تومن روپول پیش.شوهرم میتونه بده.یکم زورش میاد.ولی جاهای دیگه باید ۱۰۰پیش بدیم و ۲ تا۳تومن اجاره اونم جای خوب نیس.من میگم بمونیم همینجا چون اگرخدابخاد براشوهرم کاربهتر جورمیشه و حقوقش بهترمیشه.شوهرم میگه بریم خونه داداشم پایینشون بشینیم یسال فقط اگر دیدیم بده راحت نیسیم درمیایم.(من حتی یکماهم نمخام اونجاباشن و صدای بحثمون یا رفتو امدمون ببینن.)از طرفی هم ماشین نداریم اونجا راهش دوره سخته مثل جاییکه الان هستیم هم دور ورش مرکز خریدو اینا نیس.حاشیه شهره. و از طرفی اگر اینکاره جورنشه ماشینم نتونیم بخریم اونجا بیچاره میشیم و من مطمینم اعصابم میریزه بهم و هرروز جنگه.من میخام باوجود هزینه زیاد ذهنم و روحم آروم باشه.نمیخام باشوهرم بحثم میشه آشنا بشنوه حتی اگر بره ب کسی بگه.میخام تاچیزی نیاز داشتم برم بخرم بیام.من نمتونم برم جای درازمادرم زندگی کنم.درسته زیاد نمیرم بیاما ولی میدونم یچیزی بشه زنگ یزنم مامانم راحت میاد کمکم ببینه چمه.حالا میخام قاطع ب شوهرم بگم نه اونجا نمیرم همینجابمونیم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا که چقدر ازدواج سخته چقد درگیری داره الان میفهممت چون خودمم شاید برم طبقه پایین خونه مادر شوه ...

دیگه کارت دراومده دوازده ساله تویه کوچه ایم شوهرم قول دادبرخوردشون بدبودجابه جامیشیم نشدهیچ پشت خانواده ی .....دراومدمنم قطع رابطه کردم این به اون در😇

برای اساس کشی باید کلی هزینه کنید و تازه کلی لوازماتون خراب میشه می شکنند 

همینم بش گفتم 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
وای خدا که چقدر ازدواج سخته چقد درگیری داره الان میفهممت چون خودمم شاید برم طبقه پایین خونه مادر شوه ...

اشتباه محضه

حالا من موندم جاریم پاشو کرده تویه کفش بیاد خونه مادرشوهر بشینه پایینشون.البته اون بلده چجوررفتارکنه .

مادرشوهرمن که الو تودهنش خیس نمیخوره

همینایی که مفصل نوشتی توی یه فضای اروم به همسرت بگو

گفتم

بشم گفتم اصا دیگه حرفشو نزن.دیروزم@دومادشون توماشین میگف برید اونجا شما میخاید خونه مسکن ملی بخرید اونجاهم باید پول بدین

گفتم نه 

نمیتونم@اونجا زندگی کنم