2777
2789

سلام خانما من هفته یازدهم بارداری هستم و حساسیت فصلی شدید دارم که همیشه بتامتازون شیری میزدم و خوب میشدم ولی الان دکترم گفت میتونی همون بتامتازون رو تزریق کنی اشکالی نداره

میخواستم ببینم برای کسی پیش اومده؟خطری نداره تزریق بتامتازون برام؟یکم میترسم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

منم تو بارداری زدم ..ولی هفته ام بالا تر بود

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو بارداری زدم ..ولی هفته ام بالا تر بود

منم هفته ۲۴تو بارداری قبلی زدم به خاطر تکمیل ریه جنین ولی الان چون هنوز تو سه ماهه اولم میترسم از طرفی هم حساسیتم خیلی داره اذیتم میکنه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
منم هفته ۲۴تو بارداری قبلی زدم به خاطر تکمیل ریه جنین ولی الان چون هنوز تو سه ماهه اولم میترسم از طر ...

سلام منم هفته 4 بارداری ام دکتر عمومی واسم نوشت زدم ولی دکتر خودم گفت نباید میزدی از صب استرس دارم

به توکل نام اعظمش❤️
سلام منم هفته 4 بارداری ام دکتر عمومی واسم نوشت زدم ولی دکتر خودم گفت نباید میزدی از صب استرس دارم

من زدم اتفاقی نیفتاد عزیزم نگران نباش