2777
2789

من ساید ال جی دارم راضی ام

لباس شویی هم دوو دارم

البنه مال من کره ای اصل هستن 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساید ال جی دارم راضی ام لباس شویی هم دوو دارم البنه مال من کره ای اصل هستن 

ممنون عزیزم ....منم سامسونگم اصل هست واقعیتش حیفم میاد عوض کنم ولی میترسم یهو از کار بیفته  خرج رو دستم بزاره

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
ممنون عزیزم ....منم سامسونگم اصل هست واقعیتش حیفم میاد عوض کنم ولی میترسم یهو از کار بیفته  خرج ...

اووو اصلا اینجوری فکر نکن هیچی مارک خوب نمیشه فک کردی مارک جدیدی بخری دیگه عین این ک داری میشه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اووو اصلا اینجوری فکر نکن هیچی مارک خوب نمیشه فک کردی مارک جدیدی بخری دیگه عین این ک داری میشه 

منم بههمسرم میگم.گوش نمیده.............میگم فوقش خراب شد خب تعمیر میکنیم

منم بههمسرم میگم.گوش نمیده.............میگم فوقش خراب شد خب تعمیر میکنیم

وقتی یه وسیله ای سالمه ببخشید ولی ادم مگه مرض داره عوضش کنه؟؟؟ اصلا از حرفتون شاخ در اوردم... اجازه ندین این کار رو بکنه مردا این روزا قاطی کردن کلا

وقتی یه وسیله ای سالمه ببخشید ولی ادم مگه مرض داره عوضش کنه؟؟؟ اصلا از حرفتون شاخ در اوردم... اجازه ...

دقیقا موافقم..........قاطی کرده..........  

ممنون از همراهیت عزیزم........

دقیقا موافقم..........قاطی کرده..........     ممنون از همراهیت عزیزم........

حیفه بخدا اصلا کوتاه نیا الان همه جنس ها اشغال و بی کیفیت شدن

حیفه بخدا اصلا کوتاه نیا الان همه جنس ها اشغال و بی کیفیت شدن

حرفت درسته...............حتی پارسال یه وام هم گرفتم ولی نزاشتم عوض کنه.............فکر کنم لجش گرفته

حرفت درسته...............حتی پارسال یه وام هم گرفتم ولی نزاشتم عوض کنه.............فکر کنم لجش گرفته

سلام عزیزم خوبی؟ منم مثل شما شاغلم یه سوال درمورد بچه داشتم میتونین جوابمو بدین؟