2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 42 پست

بهههههه بههههه

ادل صبحی بیدار شدم حالم خوب شد با دیدن عکس بیبی چکت😍 مبار‌ک باشه

جواب ازمایش چی شد؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بهههههه بههههه ادل صبحی بیدار شدم حالم خوب شد با دیدن عکس بیبی چکت😍 مبار‌ک باشه جواب ازمایش چی ...

مرسی عزیزدلم  مثبت بود. الهی هرچی از خدا میخواین بهتون بده

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردار هستی مطمعن باش  من رو تگ کن جواب گرفتی

عزیزم مثبت شدم 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
مرسی عزیزدلم  مثبت بود. الهی هرچی از خدا میخواین بهتون بده

خیلی خوشحال شدم

مبارک باشه🥰

به سلامت بغلش بگیری

حامله ای برای منم دعا کن استخدامی قبول بشم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خدارو شکر تو این خوشحالیت واسه منم دعا کن حامله بشم همین ماه فرزند صحیح و سالم

ان شاالله عزیزم مثبت فک کن من انقد این ماه کلیپ سوپرایز دیدم ذخیره کردم ک حد نداشت. مثبت فک کن میشه 

خیلی خوشحال شدم مبارک باشه🥰 به سلامت بغلش بگیری حامله ای برای منم دعا کن استخدامی قبول بشم

چشم. ان شاالله ک قبول میشی. دلت شاد میشه عزیزم 

مبارکه عزیزم

بسلامتی بغل کنی نی نی قشنگت رو

میگم شما علائم خاصی دارین؟

من روز ۱۴ آی یو آی هستم و متاسفانه بی بی منفیه

ولی خیلی درد دارم دل و کمر و درد سینه

قبلا هم‌ آی یو آی کردم ولی درد خاصی نداشتم.

واللا ناامید شدم چون بی بی منفیه ولی این دردا یه کم من رو به شک میندازن

شما هم درد پریودی و کمر دارین؟

مبارکه عزیزم بسلامتی بغل کنی نی نی قشنگت رو میگم شما علائم خاصی دارین؟ من روز ۱۴ آی یو آی هستم و ...

مرسی عزیزم ان شاالله شماهم مثبت میشین ن من علائمی ندارم البته الان کم کم حس میکنم داره شروع میشه

چشم. ان شاالله ک قبول میشی. دلت شاد میشه عزیزم 

ممنونم

دعا کن ازمایشم مثبت بشه

سلام عزیزم شما کی ازمایش دادی؟؟؟ عقب انداخته بودی از دوره ات یا قبلش بود؟! ممنون میشم جواب بدی من امروز بی بی چکم مثبت شده اما 5 روز به پری مونده میخوام فردا ازمایش بدم نمیدونم جواب میده یا نه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
سلام عزیزم شما کی ازمایش دادی؟؟؟ عقب انداخته  بودی از دوره ات یا قبلش بود؟! ممنون میشم جواب بدی ...

سلام گلم 4روز مونده ب پریود مثبت شد همون ساعت هم از دادم مثبت شد. روز 12ای یو ای بودم من

سلام گلم 4روز مونده ب پریود مثبت شد همون ساعت هم از دادم مثبت شد. روز 12ای یو ای بودم من

عزیزدلم مرسی که جواب دادی خدا واست نگهش داره و بسلامتی بغلش کنی😍😍😍

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله