2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۲۱ ماهشه هر چی میگم ب حرفم گوش نمیده از دیشت تا حالا قلبم تیر میکشه اینقد حرص خوردم

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
دختر من ۲۱ ماهشه هر چی میگم ب حرفم گوش نمیده از دیشت تا حالا قلبم تیر میکشه اینقد حرص خوردم

حرص نخور یه چیز عادیه برای همه ی بچه ها فقط خودت را مریض میکنی   با بازی باید باهاش حرف بزنی و رفتار کنی  باید تمرین کنی بی خیال باشی فقط کارهای خطرناک را جلوش را بگیر بقیه چیزا را کار نداشته باش

💖عشقم خانواده ام💖
حرص نخور یه چیز عادیه برای همه ی بچه ها فقط خودت را مریض میکنی   با بازی باید باهاش حرف بزنی و ...

بچه بد لجیه یکسره گریه میکنه واسش اسباب بازی میارم اهنگ میزنم هیچی ب هیچی فقط میگه بریم بیرون بیرونم میریم میگه دستمو نگیر خودم برم 

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
بچه بد لجیه یکسره گریه میکنه واسش اسباب بازی میارم اهنگ میزنم هیچی ب هیچی فقط میگه بریم بیرون بیرونم ...

آخیش  بزار خوب خودش بره فقط حواست بهش باشه  بخوای لج به لجش بزاری هم خودت مریض میشی هم اون بدتر میکنه تو همه کارها  

فکر نکنی بچه ندارم این حرف را میزنم دوتا بچه دارم که الان تقریبا بزرگ شدن و لجبازی خودشون را دارن تقریبا تو سن کوچیکی بچه هام مامان بی خیالی بودم  که همه به روم میاوردند

💖عشقم خانواده ام💖
آخیش  بزار خوب خودش بره فقط حواست بهش باشه  بخوای لج به لجش بزاری هم خودت مریض میشی هم اون ...

بنظرتون تو این سن میشه شهر بازی سرپوشیده برد بچه رو ؟

دوس دارم ببرمش شهر بازی ولی میترسم وسایل شهر بازیه دست بزنه اخه دستشو میزنه ب صورتش

بنظرتون تو این سن میشه شهر بازی سرپوشیده برد بچه رو ؟ دوس دارم ببرمش شهر بازی ولی میترسم وسایل شهر ...

به نظرم اشکال ندارم  صبح ببر خلوت تره    من که دیگه بچه هام را میبرم ولی خوب بچه هام بزرگترند

💖عشقم خانواده ام💖
به نظرم اشکال ندارم  صبح ببر خلوت تره    من که دیگه بچه هام را میبرم ولی خوب بچه هام ...

ممنون از راهنماییتون❤🌹🙏