2777
2789
عنوان

صحبت با خدا

198 بازدید | 5 پست

خداوندا تو خود گفتی -پناه بی پناهانی

چه شد افتادم از چشمت- مرا از خود نمیدانی

خداوندا یقین دارم-مرا هر لحظه میبینی

تمام غصه هایم را- و میدانم که میدانی

خداوندا دلم درد است-تمام لحظه هایم زجر

خداوندا نجاتم ده- ازین شبهای ظلمانی

به سوی نور می آیم- تو را ازدور میبینم

تو را انگار میبینم --تورا مسرور میبینم

خداوندا پناهم باش--پناه دردهایم باش

پناه غصه هایی که---تو میبینی و میدانی

شاعر:خودم  

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

خدایا خودت زندگیم رو نجات بده 

به ی معجزه احتیاج دارم میدونم ک اگر بخوای واست هیچ کاری نداره‌‌.خواهش میکنم کمکم کن 😭😭😭😭

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
خدایا خودت زندگیم رو نجات بده  به ی معجزه احتیاج دارم میدونم ک اگر بخوای واست هیچ کاری نداره‌‌ ...

تو هم معلومه مشکل منو داری خواهر ...انشاالله خدا دعای توبه کنندگانش رو میشنوه ..توبه کن تا میتونی و سوره مزمل زیاد بخون

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم معلومه مشکل منو داری خواهر ...انشاالله خدا دعای توبه کنندگانش رو میشنوه ..توبه کن تا میتونی و ...

سوره مزمل واسه چیه ؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
تو هم معلومه مشکل منو داری خواهر ...انشاالله خدا دعای توبه کنندگانش رو میشنوه ..توبه کن تا میتونی و ...

عزیزم قرار بود بگی که چی شد که شوهرتون متاسفانه اون اقا رو کشت.ممنون میشم توضیح بدین

خدایا خودت می‌دونم که خبر داری برات نامه نوشتم و هر لحظه دارم باهات حرف میزنم ، خدایا می‌دونم صدام میشنوی می‌دونم از دلم خبر داری ، فقط می‌دونی که خسسسسسسسسسسسته شدم خسسسسسسسسسسسسسسسته ، خدا جون کی می‌خوای جواب بدی ،کی می‌خوای نجاتم بدی کی می‌خوایم که برام بخوای ، کییییییییییییی ،خدا من دل شکسته آوردم پیشت‌ها حواست هست ، مرحم دلم باش بیشتر از این طولش نده ، بابا مشتی واسه تو که کاری نداره چرا اینقدر لفت میدی به خودت قسم دارم کم میارم می‌دونم صدام می‌شوند یا هو جوابمو بده چیز حلال ازت میخوام یه مرد با خصوصیات مدنظرم همین،  تو قادر مالک توانا بزرگ غنی و رحمان رحیم‌ای خدا خودت گفتی همانا من نزدیکم ، آنگاه دعای نیایشگری که مرا بخواد ، پاسخ می‌گویم،  قربونت بشم اما و اگرم نیاوردی بعدا گفتی آن الله لا یخلف المیعاد به راستی که خلف وعده نمی‌کنم،  خب پس چی شد چرا هر آنگاه از شب و روز گرفته تا طلوع آفتاب و غروب آفتاب اصلا تو بگو هر لحظه دارم می‌خوانمت دارم با زبان بی زبانی میگم من کسی رو جز تو ندارم دارم می‌گم توکل و امیدم به تو  کمکم کن نگاهم به دستات تا دستم بگیری و بکشی بالا ، نکنه شدی مثل بندهای تا فهمیدی دوست دارم کسی رو جز تو ندارم و محتاجتم ، خودت لوس می‌کنی و ناز می‌کنی ، خدا نکن این کارو به خودت قسم قلب دیگه گنجایش و ظرفیت التماس و خواهش نداره خدا تا قبل از اینکه دیر بشه دستم بگیر و نورت به زندگیم بتابون ، من الان فقط زنده‌ام ،بهم زندگی ببخش ، از بس اشک ریختم ، خسته ام،  لبخند بهم هدیه بده لبخند از ته دل ، خدا می‌دونم میبینی می‌شنوی و می‌خونی ازت میخوام فقط بیننده شنونده و خوانده نباش بلکه پاسخگو باش با فرستادن یه مرد خوب و با خصوصیات مدنظرم که به ازدواج ختم بشه و برم سر خونه و زندگی خودم توی قلب قاره اروپا، دلم شاد کن ، می‌دونم که می‌تونی توروخدا برام بخواه توروخدا،  مریم‌ام،  مریم دل شکسته که امیدی جز تو نداره 🥲😔