2777
2789
عنوان

مامانا زودی بیاید. شیرخودم یا شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 159 پست
اره خیلی سخته خیلی ک بخای ب بچه رفلاکسی شیر خودتو بدی

آره واقعا سخته

بدبختی اینه درست نمیگیرتشم

باید با زور و التماس دو قلپ بهش بدی هلاکم میشه

ولی شیرخشکو راحت میگیره تا تهشم میخوره

نیازمند معجزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا سخته بدبختی اینه درست نمیگیرتشم باید با زور و التماس دو قلپ بهش بدی هلاکم میشه ولی شیرخ ...

خب چون مک زد سینه خیلی سخته و رفلاکس داره اذیتش میکنه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

امروز از صبح لب نزد فقط سینه رو میبینه یسره گریه میکنه تا شیشه شیر میبینه آروم میشه میخوره تا تهش. و ...

بدوش بریز تو شیشه بده بخوره درمان اسهال شیر مادره تابستون واسه این سینه رو نمیگیره چون شیشه راحت تره اگه نه شیرخشک های الان اهن داره خیلی بدمزه است من که میخورم خودم حالم بد میشه 

بدوش بریز تو شیشه بده بخوره درمان اسهال شیر مادره تابستون واسه این سینه رو نمیگیره چون شیشه راحت تره ...

شوهرم اومد نزاشت شیشه بخوره گفت شیر خودتو بده این شیرخشکا معلوم نیست چی هستن گفتم این همه بچه داره میخوره با هزارتا گریه بالاخره شیر خودمو گرفت ولی مشخصه باب دلش نیست

نیازمند معجزه
فقط شیرخشک میدید؟ نی نیتون چند وقتشه؟ هفته ای چندتا شیر میخرید؟ 

بعد از هر وعده غذاییت نبات داغ و عرق نعنا بخور

سردیجات نخور اصلا مثلا مرغ و ماهی خیلی سرده

چون ممکنم هست بچت کولیکم داشته باشه البته خدای نکرده

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
بعد از هر وعده غذاییت نبات داغ و عرق نعنا بخور سردیجات نخور اصلا مثلا مرغ و ماهی خیلی سرده چون ممک ...

کولیک که داره😓بسکه نعنا و نبات و رازیانه و..  خوردم گرمیش، شده نی نی

نیازمند معجزه

شیر خشک  اصلا اون چیز وحشتناکی که تو سر ماها  خونددن نیست 

خیلیم عالیه 

تمام ویتامینا رو تمام و کمال داره اهن داره. بدن بچه ب هر چیزی ک احتیاج داره داخل شیر خشک هست 

با تغذیه های افتضاح و صنعتی امروزی شیر مادر دیگه اون گوهر  نابی که برامون تعریف کردن نیس 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
بعد از هر وعده غذاییت نبات داغ و عرق نعنا بخور سردیجات نخور اصلا مثلا مرغ و ماهی خیلی سرده چون ممک ...

وای شیردهی چقد بده از بارداری بدتره هیچی نمیشه خورد نه سردی نه گرمی. من غذام فقط همین برنج و مرغ و گوشت و ماهی بود از ترس نفخ نکنه پس اینم نمیشه خورد؟ 

نیازمند معجزه
کولیک که داره😓بسکه نعنا و نبات و رازیانه و..  خوردم گرمیش، شده نی نی

قطره روتفلور برا کولیک عالیه

با صدای سفید مث سشوار و جارو برقی 

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
وای شیردهی چقد بده از بارداری بدتره هیچی نمیشه خورد نه سردی نه گرمی. من غذام فقط همین برنج و مرغ و گ ...

بچه کلا اولش همینجوریه

دختر منم همینجوری بود

حتی الانم ک نزدیک 9 ماهشه بادمجون بخورم اذیتش میکنه