2777
2789
عنوان

مامانا زودی بیاید. شیرخودم یا شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب بهش نمیسازه مجبور ک نیستی بچه ات داغون کنی چون رفلاکسش بیشتر میشه خدایا رفلاکس مادر رو پیر ...

دکتره امروز میگفت دیگه شیر خشک قطع کن شیرخوذت فقط بده

گفتم نمیدونه برعکسش میخوام عمل کنم

نیازمند معجزه
ا اونم مثل نان۱و۲و۳داره؟بعد یه سئوال دیگه هر بار چند درجه باید بهش بدم الان۲۲روزشه

ن اون درجه بندی نداره واسه همه بچه ها چ یه ماه چ یه سال چ طوره . روی قوطیش نوشته ک چطوره ولی منم مییگم برات .

الان بچه شما باید هر دو ساعت ۹۰ سی سی بخوره یعنی ۳ پیمانه شیر بریزی داخل ۹۰ سی سی اب 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

دکتره امروز میگفت دیگه شیر خشک قطع کن شیرخوذت فقط بده گفتم نمیدونه برعکسش میخوام عمل کنم

خب بهش میگفتی ک شیر خودم اذیتش میکنه .حالا خودتم اذیت میشی چون هیچی نباید مصرف کنی مث گوشت گاو و لبنیات و حبوبات و خیلی چیزا دیگه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ن اون درجه بندی نداره واسه همه بچه ها چ یه ماه چ یه سال چ طوره . روی قوطیش نوشته ک چطوره ولی منم میی ...

من الان چون شیر خودمم میخورد۲پیمانه در۶۰آب بهش میدادم. پس یه درجه و یه پیمانه بیشترش کنم

نیازمند معجزه
ن اون درجه بندی نداره واسه همه بچه ها چ یه ماه چ یه سال چ طوره . روی قوطیش نوشته ک چطوره ولی منم میی ...

ببخشید اینقد سئوال میپرسم اذیتم شدید

اگه شیرخشک تنها بخوره

یه قوطی واسه چند روز میشه؟ 

نیازمند معجزه

[QUOTE=237258635]من الان چون شیر خودمم میخورد۲پیمانه در۶۰آب بهش میدادم. پس یه درجه و یه پیمانه بیشترش کنم[/QUOTE بچه های ک تازه میان دنیا تا حدود یه ماه ۹۰ سی سی میخورن 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

خب بهش میگفتی ک شیر خودم اذیتش میکنه .حالا خودتم اذیت میشی چون هیچی نباید مصرف کنی مث گوشت گاو و لبن ...

آره واقعا اذیت میشم ولی بخاطر بچم حاضر بودم نخورمو تحمل کنم ولی میبینم خودش بیشتر من داره اذیت میشه

نیازمند معجزه
ببخشید اینقد سئوال میپرسم اذیتم شدید اگه شیرخشک تنها بخوره یه قوطی واسه چند روز میشه؟

ن خاهش میکنم 

بستگی داره شما چون ۹۰تا میخوره و بچه کوچیکه ظرفیت معده اش کمه شاید واسه حدود ۵ تا ۶ روز بشه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

آره واقعا اذیت میشم ولی بخاطر بچم حاضر بودم نخورمو تحمل کنم ولی میبینم خودش بیشتر من داره اذیت میشه

اره خیلی سخته خیلی ک بخای ب بچه رفلاکسی شیر خودتو بدی

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹