2777
2789
عنوان

مامانا زودی بیاید. شیرخودم یا شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 159 پست
فقط شیرخشک میدید؟ نی نیتون چند وقتشه؟ هفته ای چندتا شیر میخرید؟ 

اره فقط شیر خشک . من دخترم ۱۰ ماهشه رفلاکس داره شیر خودم بهش ندادم چون باید رژیم میگرفتم و اذیت کننده است اصلا از داغون میشی من شیر با کارتون میخریم

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میفهمم چی میگید. درستشم همینه وقتی نیست آدم جایگزین بزاره جاش. من همسرم رفت شیرافزا و رازیانه و. ...

شیر دادن واسه خودت خوبه اینقد سریع به وزن اول برمیگردی میدونی که ریسک ابتلا به سرطان پستان و تخمدان و دهانه رحم رو هم خیلی پایین میاره خودتم تابستون راحتی تلاشت و بکن یکم شیر خودت و بخوره حداقل مشکل اسهال پیدا نکنی 

بچه شیرخشکی ماهی چند قوطی شیر میخواد؟ 

نیست الان من بچم که شیر خشک نمیخوره ولی واسه فرنی واسش گفتم شوهرم بخره دکترش گفته از اخر این ماه کم کم شروع کن با کد ملی دو تا دادن فقط 

اره فقط شیر خشک . من دخترم ۱۰ ماهشه رفلاکس داره شیر خودم بهش ندادم چون باید رژیم میگرفتم و اذیت کنند ...

منم امروز پسرمو بردم دکتر گفت رفلاکس داره

چه مارکی کارتنی چند؟ 

نیازمند معجزه
شیر دادن واسه خودت خوبه اینقد سریع به وزن اول برمیگردی میدونی که ریسک ابتلا به سرطان پستان و تخمدان ...

امروز از صبح لب نزد فقط سینه رو میبینه یسره گریه میکنه تا شیشه شیر میبینه آروم میشه میخوره تا تهش. ولی الان خواب آلوده سینه رو قبول کرد

نیازمند معجزه
منم امروز پسرمو بردم دکتر گفت رفلاکس داره چه مارکی کارتنی چند؟ 

ببلاک اچ آر باید بهش بدی کارتنی ۵۴۰ گرفتم 

ببلاک اچ ار از نان اچ ار خیلی بهتره من نان گرفتم ارزون تر بود ولی اب خالصه انگار 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹