2777
2789
عنوان

مامانا زودی بیاید. شیرخودم یا شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 159 پست
همه اون حرفها هم كه بچه هاي شير خشكي ضعيف ميشن و زود زود مريض ميشن و نميدونم دچار معضل چاقي ميشن هم ...

برات مهم نباشه آدم فضول همیشه هست که همه چی برای خودشون خوبه برای بقیه بد

نیازمند معجزه

ماهی سردیه اصلا نخور 

ولی غذاهای دیگه رو می تونی بخوری فقط بعد از هر وعده غذایی دو قاشق عرق نعنا بخور. 

در کل شیرخشک بده بره. عذاب وجدان هم‌نداشته باش گاهی شیر خودت رو تا سه ماه بده بعد کم کم قطع کن

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عر نعناع و عسل رو زیاد بخور.با برنج زیره یا پودر گل مصرف کن.توی سوپت زیره بریز.سعی کن پیاز کمتر استف ...

همه اینا که گفتید میخورم و رعایت میکنم. خوردن همین گرمیجات باعث شده گرمی هم بهم بزنه🥺میترسم زردیشم برگرده😓

نیازمند معجزه
همه اینا که گفتید میخورم و رعایت میکنم. خوردن همین گرمیجات باعث شده گرمی هم بهم بزنه🥺میترسم زردیشم ...

برا زردی یه نوک قاشق کره بده هر روز .در حد یه نخود.پوشکش روغنی میشه نترس

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
مشگل دل درد و نفخ سالهاست توی دنیا رفع شدخ قطره اینفاکول سرچ کنید اکثر سیسمونی فروشا دارن حدود ۳۰۰ ...

قطره جواب نداد امروز مجدد وقت گرفتم ببرمش پیش دکترش. امروز تصمیم آخرو میگیرم یکیشو قطع میکنم کلن ولی نظر خودم بیشتر روی اینه شیرخشک بدم و زجر کشیدنشو نبینم

نیازمند معجزه
برات مهم نباشه آدم فضول همیشه هست که همه چی برای خودشون خوبه برای بقیه بد

اونموقع كه جوون بودم باور ميكردم

الان ديگه خودم به اين نتيجه كامل رسيدم كه قرار نيست چون بزرگترن حتما بيشتر از ما ميدونن

جالب ترش اينه مادرشوهر من خجالت نميكشيد به من ميگفت گاو شير نده هست

خودش ٣٠ ٤٠ سال پيش هم گاو شير نده بوده بچه هاش شير خشكي ان

قد خودش معمولي قد پدر شوهرم معمولي به پايين حتي

بچه هاش قد بلند و خوش هيكل

بعد به من ميگفت شير خشك بدي تند تند مريض ميشه

از اونورم پذر شوهرم هميشه ميگفت ما نه خونه رو گرم ميكرديم نه تن بچه ها لباس زياد ميپوشونديم پسر من( شوهر الان من منظورش) اصلا مريض نميشد بچه باجناقم خيلي هم رعايتش ميكردن تند تند مريض ميشد

بچه اينا شير خشكي بوده بچه باجناقه شير مادر

خارج از بحث این مامان گلمون ، ولی راست میگن اگ شیر ندی سینه خوش فرم وامیسته ولی شیر بدی بد میشه  مثل تو دوره بارداری سفت و بزرگ میمونه اگ شیر ندی ، راستش من برای دخترم دو سال و نیم شیر دادم سینه هام شده بود دوتا پوست تابه تا ،الانم باردارم و سینه هام خوب شده میگم چند روز اول رو که شیرم عالی و به قول معروف آذوقه  بدم بعدش شیر خشک بدم ،البته مامانا دعوام نکنیدا برای نداشتن سینه  خیلی اذیت شدم تا پای پروتز م رفتم که دیگ باردار شدم 

قطره جواب نداد امروز مجدد وقت گرفتم ببرمش پیش دکترش. امروز تصمیم آخرو میگیرم یکیشو قطع میکنم کلن ولی ...

قطره پدي لاكت رو هم به دكتر بگو بنويسه 

خيلي قطره مفيدي هست

قطره ويتامين آ+د هم حتما به بچه تون بدين

والا شما شانس دارین، من برا پسرم همه میگفتن شیرخشک مدیا حتی دکتر باهام دعوا کرد،شوهرم و مادرشوهرم دی ...

من شوهرم مخالفه با شیرخشک نه بخاطر پولش همش میگه شیر مادر بهتره این شیرا معلوم نیست چیه و بچم فلان میشه چنان میشه

نیازمند معجزه
خارج از بحث این مامان گلمون ، ولی راست میگن اگ شیر ندی سینه خوش فرم وامیسته ولی شیر بدی بد میشه &nbs ...

نه ديگه بعدش باز ميشه همون پوست 

چون الان باز غدد شيري سينه تون پر شدن و سينه هاتون پر و سفت شده

تخليه بشن باز فكر ميكنم بشن سينه قبلي

بازم بپرس شايد واقعا همين شكلي بمونن

اینی که میگی شیرت کمه اصلا کم نیست برای اینکه شیر خشک زیاد میاد بچت راحت طلب شده من جات بودم نمیدادم ...

بخدا من همین الان عذاب وجدان دارم همش میگم نکنه کم کاری کردم نکنه همین مرغ و گوشت و برنجم که میخورم باعث دل دردش شده همش اون گریه میکنه و من خودمو نفرین میکنم

نیازمند معجزه

عزیزم شیر خودتو حداقل تا یکسالگی حتما بده دل دردشم نهایتا تا دو ماهگی داره بعد بهتر میشه شیر مادر اولین سپر ایمنی بچه در برابر بیماریهاست اصلا قطعش نکن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍