2777
2789

تاپیک نزنه پست بذاره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما

سلام

عزیزم امروز سه روز از پریودم گذشته تستم میزنم منفی میزنه علائمم هیچی ندارم تا دوروز پیش درد داشتم ک خوب شدم

بنظرتون چن روز دیگ تست بدم جواب میده؟ 

سلام عزیزم امروز سه روز از پریودم گذشته تستم میزنم منفی میزنه علائمم هیچی ندارم تا دوروز پیش درد دا ...

۳ روز دیگه گاهی برای استرس دیر پریود میشی

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
بچه ها لطفا کمکم کنید  می خوام یک پیامی بفرستم که بیاد دنبالم با اینکه هنوز کات نکردیم اما فکر ...

بیاد دنبالت منظورت اینه بیاد ببرتت جایی؟

عشق معجزه ی لذت بردن از بدوخوب دنیاست♥️
سلام عزیزم امروز سه روز از پریودم گذشته تستم میزنم منفی میزنه علائمم هیچی ندارم تا دوروز پیش درد دا ...

خب در حوزه تجربیات من نیس خیرباشه😅✌️

نه می خوام نازمو بکشه  یک چیزی بگم که بفهمه خیلی دوسش دارم

خب الان قهرین یا نه؟ 

اصن نمیدونم چه شرایطی داری 

آهنگ عاشقانه بفرس یا بزار براش بعد بگو حرف دلمو زد و کمکم احساسیش کن

خب الان قهرین یا نه؟  اصن نمیدونم چه شرایطی داری  آهنگ عاشقانه بفرس یا بزار براش بعد بگو ...

نه قهر نیستیم باهم 

میدونی می خواد رابطه رو دوستانه تمومه کنه که مثلا من ضربه نبینم ولی من حالم بدتر شده همش در حال گریه کردنم 

نه قهر نیستیم باهم  میدونی می خواد رابطه رو دوستانه تمومه کنه که مثلا من ضربه نبینم ولی من حال ...

خب تو دوسش داری بهش بگو علاقت رو 

چرا میخواد تموم کنه؟