2777
2789
عنوان

جمعه هفته اینده ۳۰ام عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 84 پست
من ۲۷سالمه.همه اون روزارو گذروندم فقط وقتمو هدر دارم سرش.منو عبرت بگیر عزیزم ایندت خیلی مهمه خیلی. ...

دقیقا درست میگین مرسی 

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر شوهرم از من خیلی بهتره.من اذیتش میکنم اون واقعا برا خوشحالیم همه کار میکنه طفلی چون خودمو ب ...

خداروشکر تنها چیزی که توی غربت به آدم دلگرمی زندگی آروم و همسر خوبه 🙏🏻

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....
دقیقا درست میگین مرسی 

چنسال دیگ متوجه خیلی 

چیزا میشی.امیداورم اون موقع ایندتو ب دست اورده باشی ن اینک پشیمون باشی.

برات کلی دعا میکنم بهترینا برات اتفاق بیوفته

پزشک دهکده ام😇

اره شاغل بودم بخاطر شوهرم کارم رو ول کردم دارم میرم شهر اونا. میخام دوباره بخونم ازمون استخدامی بدم ...

چه دلی داری من به خاطر بچه ها نتونستم شهر غریب برم سر کار کسی نبود نگهشون داره همیشه به شوهرم غر میزنم 

چه دلی داری من به خاطر بچه ها نتونستم شهر غریب برم سر کار کسی نبود نگهشون داره همیشه به شوهرم غر میز ...

مادرشوهرم هست نگهمیداره فوقش پول پرستار بدم بهش.

کارم درست بشه بقیه چیزا چاره داره عزیزم

پزشک دهکده ام😇

مادرشوهرم هست نگهمیداره فوقش پول پرستار بدم بهش. کارم درست بشه بقیه چیزا چاره داره عزیزم

مادر خود ادم و مادر شوهر فرق داره منم اگه اینجا کسی داشتم پول میدادم بهش ولی دلم نیومد بذارم مهد یا پیش غریبه

چنسال دیگ متوجه خیلی  چیزا میشی.امیداورم اون موقع ایندتو ب دست اورده باشی ن اینک پشیمون باشی. ...

ممنونم🥺همچنین

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه