2777
2789

بعد از بدنیا اومدن دخترم تو خونمون الکی الکی ی چیزیی گم میشه و بعد از ی مدت پیدا میشه. ی چیزای بی ارزش مثل روسریم یا هد سرم و الانم بزرگترین قابلمه سرویسم که همیشه استفاده میکردم و جاشم گوشه آشپزخونه ست

شوهرم میگه همزاد داری

من همینجوریشم خیلی ترسو ام و استرس و اضطراب دارم بنظرتون تا چه حد این حرف درسته؟

اره ی چیزای مامانم میذاشت سرجاش بعد یهو میدید جاش عوض شده باهمه ما دعوا میکنه ک چرا جاشو عوض میکنین😂ماهم قسم ک کار ما نبوده باور کرد چندباراینجورشد دعوا میشه ک شماالکی خودتون این کارو میکنید ولی کار ماهم نیست 😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دوستم توریه قهوه سازشو گم کرده بود خیییلی دنبالش گشت همش به من میگفت مطمئنم تو آبچکون گذاشتم منم میگفتم حتما با آشغالا پرت کردی رفته ده بار آبچکون و خالی کرد بعد دیروز یهو پشت تلفن جیغ زد یا حسییییین گفتم چی شده گفت ایناهاش سر جاش که اول گذاشتم 😱😱😱

آره دوستم توریه قهوه سازشو گم کرده بود خیییلی دنبالش گشت همش به من میگفت مطمئنم تو آبچکون گذاشتم منم ...

آخه قابلمه ی چیز کوچیک نیست که بتونن به راحتی جابجاش کنن