2777
2789
عنوان

شهر محل زندگی

178 بازدید | 9 پست

سلام  دخترا 

شبتون بخیر

من نامزدیم   چندماه دیگه  میخوام عقد و عروسی بگیریم انشالللله

شغل نامزدم اغماریه  ۳  هفته  اهوازه  ۱  هفته میاد شهر خودش

خونه پدر من مرکز استانه  خونه پدر ایشون یه شهر نزدیک ما  ۱ ساعت ۱ ساعت و نیم فاصله س (هم استانی هستیم)

نامزدم  ۱  اپارتمان داره شهر شون 

به من میگه بیا  یکی دوسال اینحا زندگی کنیم  بعدبریم مرکزاستان(شهرمن)

اخه  مشکل من اینه ک  فقط ۱  هفته باهمیم و ۳  هفته ایشون میرن سرکار  من باید ۳ هفته تنها بمونم  هر ماهم نمیتونم برگردم برمم خونمون ۳ هفته بمونم 

حالا من نمیدونم  چه جوری بهش بگم که بیاد شهرما خونه  اجاره کنه 

نمیخوام دلشو بشکنم  و میخوام مسالمت امیز باشه 

تا الانم مخالفتی نکردم 

واقعا روم نمیشه باهاش مخالفت کنم 😐😑

اگه کسی  سیاستی یا راه حلی بلده  ممنون میشم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به عقل جور درنمیاد که شما ۳ هفته تنها تو خونه باشی، بهش بگو، حالا اگه بچه داشتی اشکال‌نداشت

اره  والا     خیلی سخته

بهش  پیام بدم بگم  ؟ ؟  میشه بگید محترمانه چی بهش بگم ؟؟

اره  والا     خیلی سخته بهش  پیام بدم بگم  ؟ ؟  میشه بگید محترمانه چی ...

پیام نده عزیزم، حضوری قشنگ باهاش صحبت کن، بگو ببین عزیزم دنیا خیلی خرابه، اصلا درست نیست یه زن جوون ۳ هفته تو خونه تنها بمونه، از طرفی خودم تنها میترسم تو خونه، حالا اگه بچه داشتیم اشکال نداشت یکی کنارم بود، ولی وقتی تنهام قضیه خیلی فرق داره، بگو یا منو با خودت ببر  اهواز کنارت باشم،یا خونه‌اجاره کنیم‌نزدیک خانوادمون

والا  هر ماه باید آواره باشم  سخته  😑😶

اواره چرا مگر بعد از ازدواج خونه ی پدر مادرهامون نمیریم الان انقدر احاره خونه دادن و اسباب کشی مستاجری درد سر شده به نظرم خونه ی خودت باشی خیلی راحتری البته امکان اینکه شرایط شغلی همسرت عوض بشه هم هست .امکانش هست شما هم همراه شوهرت تو شهر محل کارش باشی ؟

پیام نده عزیزم، حضوری قشنگ باهاش صحبت کن، بگو ببین عزیزم دنیا خیلی خرابه، اصلا درست نیست یه زن جوون ...

اره بخدا 

منم  تا الان چیزی نگفتم  

ولی میبینم  نمیتونم  خیلی سخته  باید بهش بگم  

ممنون  وقت گذاشتید🌹

اواره چرا مگر بعد از ازدواج خونه ی پدر مادرهامون نمیریم الان انقدر احاره خونه دادن و اسباب کشی مستاج ...

والا  من   کاراموز وکالت بودم  کاراموزیم  تموم شده 

باید شهر و استان خودم  باشم  بخاطر شغلم 

ایشونم محل کارش تو  بیابونه  داخل شهر نیست 

بازهم  باید شب  و روز  تنها باشم

ممنون  وقت گذاشتید  🌹 

والا  من   کاراموز وکالت بودم  کاراموزیم  تموم شده  باید شهر و استان خودم ...

خوب به خاطر شرایط کاری جفتتون باید یه گفتگوی حسابی بکنین تا راحت هر دو به کارهاتون برسین .امکانش هست خونه رو بفروشین با وام یه اپارتمان تو شهر خودتون بخرین