2777
2789
عنوان

مدارس كيف در مدرسه يا همون بدون كيف

4620 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، پسر من امسال كلاس اول ميره 

ميخواستم نظرتون رو درباره اين مدارس سيستم بدون كيف بدونم اگه كسي تجربه اي داره لطفا اينجا به اشتراك بذاره 

ضمناً ممنون ميشم اگه كرج و ترجيحاً گوهردشت دبستان پسرانه خوب سراغ داريد معرفي كنيد 

يا برگرد يا آن دل را برگردان…

من شیرازیم . دوستم میفرستاد بچه شو . مزیتش فقط همین بود که مشقاشون رو همونجا مینوشتن . بالاخره گرونتر بود یکم هم سالهای بالاتر از معلم راضی نبوددیگه گذاشتش غیر انتفاعی عادی . به نظرم اگر خانه داری بچه کوچیک نداری به راحتی توی خونه میرسی نیاز به این چیزا نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرج گوهر دشت ولی دخترانه نیایش بود. کیف در مدرسه داشتن. الان رو نمیدونم تکالیفشو ن رو تو مدرسه مینوشتن که خونه نبرن. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
من شیرازیم . دوستم میفرستاد بچه شو . مزیتش فقط همین بود که مشقاشون رو همونجا مینوشتن . بالاخره گرونت ...

ممنون عزيزم راستش قراره شاغل بشم گفتم شايد اينجوري راحت تر به درسش برسه ديگه نياز نباشه خونه من وقت بذارم

ممنون عزيزم راستش قراره شاغل بشم گفتم شايد اينجوري راحت تر به درسش برسه ديگه نياز نباشه خونه من وقت ...

به سلامتی . به هر حال یه ذره کم  رو لازمه توی خونه یه کاری انجام بده حتی سالهای بعد تر مثلا درسی بخونه . هر چقدر هم اینجور باشه بچه کلاس اول نیاز به توجه خاص تری داره که اگر براش وقت بذارید موفق تره . باید با توجه به شرایط شغلی و خونه خودتون راهشو پیدا کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

دوستاي خوبم من اين چند وقته همش دنبال دبستان غيرانتفاعي خوب براي پسرم بودم ترجيحم مدرسه هوشمند و سيستم كيف در مدرسه بود كه بچه تمام تكاليفش رو همونجا بنويسه و خونه راحت باشه تجربه خودم رو از ديده ها و شنيده هام اينجا ميذارم شايد به دردتون بخوره خصوصاً دوستان ساكن گوهردشت 

مدرسه اي كه محدوده گوهردشت تعريفش رو زياد شنيده بودم دبستان ايران بود مراجعه حضوري كردم ،خب اولا كه در جريان هستيد از فضاي مدرسه غيرانتفاعي نبايد توقع يه مدرسه بزرگ مثل دولتي ها رو داشته باشيد اينا اكثرا ساختمانهاي مسكوني و قديمي ساخت هستن پس حياط و فضاي بزرگي ندارن اين مدرسه ساختمانش خيلي خرابي داشت در وديوارش كنده شده بود و رنگ نزده بودن و كلا از لحاظ بصري جالب نبود و يه نكته مهم كه من نميدونستم اين بود كه مدارسي كه ميگن سيستم كيف در مدرسه به اين صورته كه كل مدرسه اينجوري نيست به صورت معمول هستن و اگه چند تا از اوليا درخواست بدن براي همون چندتا اين سيستم اعمال ميشه به اين صورت كه تايم كلاسشون با بچه هاي ديگه هستن و بعد از اينكه بقيه رفتن خونه كيف در مدرسه ها ميمونن تكليف انجام ميدن بعضي مدرسه ها تا ساعت ٥ و بعضي تا ٣ بعدازظهر راستي شهريه اين مدرسه براي سال ١٤٠٠ مبلغ ١٠/٨٠٠ بوده كه به گفته خودشون ٣٠٪؜ براي سال ١٤٠١ گرون ميشه  

دبستان والعصر رفتم كه اصلا انقدر نامرتب و بي نظم و شلوغ پلوغ بود كه ترجيح دادم صحبت هم نكنم 

دبستان وحدت رو هم رفتم كه از اين دوتا بهتر بود محيط نوسازتر و تميز تر بود و فاصله كمي تا منزل ما داشت سيستم كيف در مدرسه رو هم براي اولياي متقاضي داشتن ،كلاس ها با ظرفيت ٢٠ نفر هست 

و شهريه هم براي سال ١٤٠٠ مبلغ ٨/٥٠٠ بوده اينم خب افزايش داره و فعلا انتخاب من اين مدرسه هستش بعدا ايشالله ميزان رضايتم رو به اين تاپيك اضافه ميكنم

دوستاي خوبم من اين چند وقته همش دنبال دبستان غيرانتفاعي خوب براي پسرم بودم ترجيحم مدرسه هوشمند و سيس ...

من سه هفته پسرم رفت مدرسه ایران گوهردشت افتضاح بود به معنای واقعی معلم بی تجربه کادر پرتوقع و بی ادب و تنبل و زیاده خواه از بچه شش ساله انتظار داشتن مثل مجسمه بشینه فقط تبلیغات قشنگی داره و چرب زبونن به جاش برسه تربیتشون رو نشون میدن مدرسه خانوادگی هست کلا همه به هم فامیلن دایم مسائل خصوصی خانواده رو میپرسیدن بعد همه جا عنوان میکردن حواستون باشه اگر روح و روان بچه براتون مهمه آسیب میبینه و فقط برچسب میزنن بهش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام به همه،اومدم تجربمو از مدرسه غيرانتفاعي وحدت (دبستان پسرانه)بنويسم ،پسرم يكسال اينجا درس خوند از معلمش بسيار راضي بودم ،رفتار پرسنل هم با بچه ها خوبه ،اما در كل يك مدرسه معموليه توقع آنچناني ازش نداشته باشيد 

سلام به همه،اومدم تجربمو از مدرسه غيرانتفاعي وحدت (دبستان پسرانه)بنويسم ،پسرم يكسال اينجا درس خوند از معلمش بسيار راضي بودم ،رفتار پرسنل هم با بچه ها خوبه ،اما در كل يك مدرسه معموليه توقع آنچناني ازش نداشته باشيد 

سلام عزیزم این مدرسه که میگین.مدرسه میزان هس؟نظرتون چیه در مورد میزان

سلام عزيزم نه مدرسه وحدت رو نظر دادم ،در مورد ميزان اطلاعي ندارم