دوستاي خوبم من اين چند وقته همش دنبال دبستان غيرانتفاعي خوب براي پسرم بودم ترجيحم مدرسه هوشمند و سيستم كيف در مدرسه بود كه بچه تمام تكاليفش رو همونجا بنويسه و خونه راحت باشه تجربه خودم رو از ديده ها و شنيده هام اينجا ميذارم شايد به دردتون بخوره خصوصاً دوستان ساكن گوهردشت
مدرسه اي كه محدوده گوهردشت تعريفش رو زياد شنيده بودم دبستان ايران بود مراجعه حضوري كردم ،خب اولا كه در جريان هستيد از فضاي مدرسه غيرانتفاعي نبايد توقع يه مدرسه بزرگ مثل دولتي ها رو داشته باشيد اينا اكثرا ساختمانهاي مسكوني و قديمي ساخت هستن پس حياط و فضاي بزرگي ندارن اين مدرسه ساختمانش خيلي خرابي داشت در وديوارش كنده شده بود و رنگ نزده بودن و كلا از لحاظ بصري جالب نبود و يه نكته مهم كه من نميدونستم اين بود كه مدارسي كه ميگن سيستم كيف در مدرسه به اين صورته كه كل مدرسه اينجوري نيست به صورت معمول هستن و اگه چند تا از اوليا درخواست بدن براي همون چندتا اين سيستم اعمال ميشه به اين صورت كه تايم كلاسشون با بچه هاي ديگه هستن و بعد از اينكه بقيه رفتن خونه كيف در مدرسه ها ميمونن تكليف انجام ميدن بعضي مدرسه ها تا ساعت ٥ و بعضي تا ٣ بعدازظهر راستي شهريه اين مدرسه براي سال ١٤٠٠ مبلغ ١٠/٨٠٠ بوده كه به گفته خودشون ٣٠٪ براي سال ١٤٠١ گرون ميشه
دبستان والعصر رفتم كه اصلا انقدر نامرتب و بي نظم و شلوغ پلوغ بود كه ترجيح دادم صحبت هم نكنم
دبستان وحدت رو هم رفتم كه از اين دوتا بهتر بود محيط نوسازتر و تميز تر بود و فاصله كمي تا منزل ما داشت سيستم كيف در مدرسه رو هم براي اولياي متقاضي داشتن ،كلاس ها با ظرفيت ٢٠ نفر هست
و شهريه هم براي سال ١٤٠٠ مبلغ ٨/٥٠٠ بوده اينم خب افزايش داره و فعلا انتخاب من اين مدرسه هستش بعدا ايشالله ميزان رضايتم رو به اين تاپيك اضافه ميكنم