2777
2789
عنوان

شوهر عصبی و سگ اخلاق

1015 بازدید | 10 پست

شوهرم خیلی عصبی بداخلاق..و حرفا زشت میزنه .

میگم ۲ روز خوبه ۵ روز الکی الکی از سر کار میاد شروع میکنه فحش دادن ب همه چی گیر دادن😪😪😪تا چن روز بدون دلیل اینجوره .چندین ساله .کسی میدونه چ مشکلیه..هر کار بکنم که خوب بشه سر سوزن باهام خوب نمیشه تا همون ۴.۵ روز تموم بشه خود بخود آروم میشه..امروز از ظهر شروع کرده واااااای چقد فحش و گیر داد 😪😪😪😪😪😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره منم همینطوره 

همش استرس دارم بهونه ایی دسش ندم ولی از کوچکترین چیز آتو میگیره.البته اینم بگم وقتی هم سرحاله و خوش اخلاقه هیچی برام کم نمیزاره از محبت و عشق ومادیات

ولی وقتی عصبی میشه دیگه همه اینا رو ازبین میبره

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

عزیزم منم یه زخم خورده همچین شوهری هستم دقیقا همینجوری 

دلم برا خودم و بچهام میسوزه..اصلا حوصله بچها رو نداره تا صداشون میاد بالا با با سیخ حمله میکنه بشون..میگم خو یعنی بچه ان نباید بازی کنن میگه نه

ولی وای اگه من یه روز خسته باشم یکم گرفته باشم .آبرومه میبره اخلاقت سگیه فلان فلان..میگم من ۵ دقیقه مثل خودت بودم تحمل نداشتی..چه طور من چن ساله تو رو تحمل میکنم میگه همینه ک هست میخای بخا نمیخای هم😏

دلم برا خودم و بچهام میسوزه..اصلا حوصله بچها رو نداره تا صداشون میاد بالا با با سیخ حمله میکنه بشون. ...

دقیقا منم سه تا بچه دارم 

من اصلا کاری نمیکنم بد در بشه باور میکنی اون فحش میده من قربون صدقه میرم با حرفام آرومش میکنم چاره ای نیست عزیزم قبلا دست بزن داشت خیلییی الان بخدر شده و فحش بیشتر میده غر دعوا میکنه 

دقیقا منم سه تا بچه دارم  من اصلا کاری نمیکنم بد در بشه باور میکنی اون فحش میده من قربون صدقه ...

آدم چقدر میتونه کوتاه بیاد و بریزه تو خودش.من که غصه ها رو سینم سنگینی میکنه بخدا

شوهره منم همینطوره  همش استرس دارم بهونه ایی دسش ندم ولی از کوچکترین چیز آتو میگیره.البته اینم ...

چرا براش ی دعای قوی نمیگیری 

من خوتهر خودم شوهرش همی مشکلو داشت 

پیش ی سید اهوازی براش دعا گرفت الان جوری بازنش خوبه که حسودی میکنن بهش

شمارشو بهت میدم زنگش بزن ببین چ میگه بهت۰۹۳۰۹۰۴۰۳۷۳