2777
2789

سلام دوستان من ذخیره تخمدانم پایین بود و دکترم برام قرص اووبوست تجویز کردن ولی بعد ۷ روز من باردار شدم و دیگه نیازی به قرصام نیست.فقط ۱۰ تا از قرص اووبوست رو مصرف کردم قیمت اصلیش ۱۴۰۰ هست که خودم بهمن ماه خریدم ولی الان چون دیگه لازم ندارم اضافه رو میفروشم با نصف هزینه ای که کردم.هرکی خواست بگه شماره تماس بدم عکسشو براش بفرستم هم تاریخشو ببینه هم مارکشو.

امیدوارم به زودی زود همه چشم انتظارا به ارزوی دلشون برسن❤❤

اِلهی وَ رَبی مَن لی غَیرُک.....

حالا که خدا بهت نی نی هدیه داده، قرصاتو هدیه بده به کسایی که بچه ندارن، هزینه ی درمان هم نمیتونن بدن. 

تا دنبال مشتری بگردی براش، انقضاش میگذره. 

ببخشید جسارت نباشه، به ذهنم رسید گفتم پیشنهاد بدم. 🌹 آخه هزینه هاش زیاده یه عده واقعا ندارن، از خیرش میگذرن. 

حالا که خدا بهت نی نی هدیه داده، قرصاتو هدیه بده به کسایی که بچه ندارن، هزینه ی درمان هم نمیتونن بدن ...

منم فک کردم میخاد اهدا کنه خورد تو ذوقم تهش 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که خدا بهت نی نی هدیه داده، قرصاتو هدیه بده به کسایی که بچه ندارن، هزینه ی درمان هم نمیتونن بدن ...

شما از کجا متوجه میشی که اونی که میگه من ندارم واقعا نداره؟؟اینجا دنیای مجازیه

منم فک کردم میخاد اهدا کنه خورد تو ذوقم تهش 

من خودم با این که وضه مالی خوبی ندارم هرباری که ویزیت میشدم نزدیک به دومیلیون هزینه داروهام میشد که تا ته ماه مجبور بودم از تمام خرجام بگذرم.

شما از کجا میدونی که من انقدری دارا هستم که به پول قرصام احتیاجی ندارم؟

شما از کجا متوجه میشی که اونی که میگه من ندارم واقعا نداره؟؟اینجا دنیای مجازیه

من نمیخواستم ناراحتت کنم. فقط پیشنهاد دادم. 

میگم شما که اون پولو دادی و رفته. اگر نیازی بهش نداری خیرات کن به جای اینکه نصف قیمت بدی. چون شاید تا یه نفر پیدا بشه که بخواد ازت بخره، تاریخ مصرفش بگذره. 

اگر خودت به پولش نیاز داری، قطعا چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است. 

یه لحظه به ذهنم رسید، گفتم مطرح کنم. همین. دوست نداری نکن عزیزم. چرا ناراحت میشی؟ 

اگه همون چند دونه قرص باعث بشه یه نفر باردار بشه، میدونی چه خیر و برکتی تو زندگیت میاد؟! 

سلام.وقتتون بخیر عذر میخوام منم مشکل شمارو دارم میتونم بپرسم چقدر طول کشید تا باردار بشین و چه کارا ...

سلام عزیزم من ذخیره زیر ۱ بود ۲ ماه قرص فرتیل اید فاموبرا ویتامین e کپسول ژل رویال مصرف کردم همزمان ۱۰ جلسه ام طب سوزنی رفتم واس فعال شدن تخمدانهام البته همه اینارو دکترم تجویز کردن بعد تموم شدن داروهام یک ماه چیزی نداشتم بخورم و دوباره به مدت ۲ ماه کپسول اووبوست ویتامین d فولیک اسید مجویز کردن و برای همسرمم قرص استروژن.همه این داروها تقویتی بود یعنس هیچ داروی درمانی واس ذخیره تخمدان وجود نداره تا میتونی باید سعی کنی رژیم غذایی گرم داشته باشی و سردیجاتو حذف کنی عزیزم.

دعا میکنم به زودی شمام جواب بگیری به لطف خدا❤

سلام عزیزم من ذخیره زیر ۱ بود ۲ ماه قرص فرتیل اید فاموبرا ویتامین e کپسول ژل رویال مصرف کردم همزمان ...

ممنونم عزیزم

ان شاالله فرزند شمام بسلامتی و خوشی بدنیا بیاد و سایتون سالهای سال بالای سرش باشه.

منم سعی میکنم از این ماه اینارو استفاده کنم.البته من اووبوست استفاده میکنم ولی بقیه را نه.

بازم ممنون.

ممنونم عزیزم ان شاالله فرزند شمام بسلامتی و خوشی بدنیا بیاد و سایتون سالهای سال بالای سرش باشه. من ...

ممنون عزیزم انشالله قسمت خودت بشه به زودی.چله زیارت عاشورا بگیر خیلی تاثیر داره 

ممنون عزیزم انشالله قسمت خودت بشه به زودی.چله زیارت عاشورا بگیر خیلی تاثیر داره 

خوندم متاسفانه نتیجه نداشت

ولی چشم بازم نذر میکنم🙏🙏

شما بعد چندماه نتیجه گرفتید

خوندم متاسفانه نتیجه نداشت ولی چشم بازم نذر میکنم🙏🙏 شما بعد چندماه نتیجه گرفتید

من اردیبهشت پارسال کرونا گرفتم و حالم خیلی بد شد بعد یک ماه دیگه پریود نشدم.دکترا گفتن انگار یه شوک وارد شده که بیماریت نمایان بشه.قبلش اصلا بچه نمیخواستیم.ولی بعد فهمیدن موضوع دیگه هردکتری میرفتم ناامیدم میکرد.درمانم از آبان ماه شروع شد.و بهمن جواب گرفتم.

ناامید نباش قوی باش و منتظر معجزه خدا بمون.اینا امتحان سختیه که تو انتخاب شدی واسه از سر گذروندنش شک نکن که مادر میشی