2777
2789
عنوان

شکم بچه نارس دو ماهم کار نمیکنه

286 بازدید | 14 پست

سلام بچم هفت ماهه بدنیا امدش الان از یک ماهگی قطره اهن دکتر نوشته بدم ۵روز دیگه میشه دو ماهه  شکمش کار نمیکنه همش میپیچه به خودش چیکار کنم کمکم کنید هر کی تجربه داره😭😭😭😭

آجی قطره آهن شکمشو سفت میکنه نترس.ببین من تجربه خودمو بهت میگم دختر خودمم 1 ماهه که شد یه دفعه شکمش دیر به دیر کار میکرد هر 10 یا 12 روزی بردمش دکتر یکی از روده هاش بسته شده بود عمل کرد دکتر خداروشکررر خوب خوب شده از اونجا الان یه سالشه ببرش دکتر جدی بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آجی قطره آهن شکمشو سفت میکنه نترس.ببین من تجربه خودمو بهت میگم دختر خودمم 1 ماهه که شد یه دفعه شکمش ...

تحت نظر پزشکم مبگه تا ۱۰ روز اشکال نداره ولی همش به خودش مبپیچه

تحت نظر پزشکم مبگه تا ۱۰ روز اشکال نداره ولی همش به خودش مبپیچه

آهن رو قطع کن براش حتما تا شکمش راه بیفته. گناه داره

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
نارس خطر نداره

بچه های منم نارس بودن عزیزم. بنظر من بدون نظر پزشک هیچی نده.  بچه های نارس   متفاوت از باقی بچه هان

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اهن رو قطع کن فعلا

دکترتم عوض کن

بچه نارس و نوزاد خیلی حساسه

ولی مثلا روی ناف اش یکم روغن زیتون بزن

دکتر برای بچه منم ک هفته ۳۶ دنیا اومد گفت یه تکه قند بندازم‌تو شیرش

ولی شما همین الان دکتر انلاین بگیر مشورت کن باهاش

دکتره گفته ده روز ولی فکر کن ادم بزرگ ده روز نره چی میشه!! خدای نکرده بچه دچار شقاق میشه حتما پیگیر باش حتماااا

اهن رو قطع کن فعلا دکترتم عوض کن بچه نارس و نوزاد خیلی حساسه ولی مثلا روی ناف اش یکم روغن زیتون ب ...

ممنونم گفتموقطع کنم گفت مثل روز اول خونش کم میشه یک ماهگیش یه واحد خون براش زدن گفت میخوای اونجوری بسه که دوباره قطع کن

ممنونم گفتموقطع کنم گفت مثل روز اول خونش کم میشه یک ماهگیش یه واحد خون براش زدن گفت میخوای اونجوری ب ...

خب شرایط بچه شما حساس هست و فقط باید زیر نظر پزشک باشید. من خودم نظرم رو طبق بچه خودم گفتم ک ب منم میگفتن نارس هست ولی باز شرایط شما فرق داره

قطع نکن اهن رو ولی بابت اون‌مورد پیگیر باش.