2777
2789

خونه مال زنه اس..باباشم مطیع زنه هس..بچه رو میاد میبره میذارتش خونه مادرش چون با مادرش همسایه هستن،وقتی فهمیدم‌خیلی ناراحت شدم بهش گفتم چرا بچه رو پیش خودت نمیبری؟گفت زنم نمیذاره بیاد تو خونه..انگاری حاملس.اوایل ازدواجشون میرفت خونش ولی الآن نه

میاد دنبال بچه یا زود برمیگردونش یا میرن خونه مادرش..شبم میره خونه خودش بچه رو نمیبره..با زنه میره بیرون بچه رو نمیبره..چون زنش دوست نداره..قشنگ میبینم پسرم دلش میگیره

آخه یه بچه ۶ ساله چه گناهی کرده؟چکار به‌اون زنه داره؟دلش باباشو میخواد..زنه هم روز اول دید طرف بچه داره

هعی خدا..جگرم برا پسرم خونه خوووووون

سرزنشم نکنید کارد به استخونم رسید که جدا شدم 

نمیدونم با این اوصاف بازم پیش پدرش بره ؟یا نره بهتره؟

از دستشون دارم حرص میخورم دلم میخواد یه بلایی سرشون مخصوصا زنه بیارم..بس که ناراحت و عصبی ام

الهی گاهی نگاهی....

نفهمیدم 

الان مادره توویی یا خانم همسایه

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

چرا پیش خودت نمیاری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو بزار جای زنه بچه ایی ک از زن سابق رو میزاری پیش خودت؟

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

ببین نمیشه قضاوت کرد و خب شاید اون زنه هم حق داره 

بنظرم تو زرنگ باش و نزار بچت بره اون ور که ادذیت نشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

چرا بچتو‌نمیاری پیش‌خودت...بعد ماهانه از پدرش نفقه بگیری واسش؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔