2777
2789
عنوان

اگه باباتون به مامانتون فحش بد بده

461 بازدید | 25 پست

چیکار میکنین؟

انقدرررررر دم دمی مزاجه انقدر بددهنه

انقدر گیر میده به چیزای الکی

که دیگه تو قلبم حسی نسبت بهش نمونده

بعدش که اروم میشه میخواد بیاد نازکشی ولی من بهش اهمیت نمیدم 

فکر میکنه همه تقصیرا گردن دخترا وزناس

همه ماها عیب داریم فقط خودشه که داناست و همه چی میدونه

تو اوج جوونی داره پیرم میکنه خستم خیلی خسته

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

من انقدر تاپیک میزنم واسه اینکه اگه کسی تجربه ای داره درمیون بزاره

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگم نکن اون دنیا زجرش زیاده اگه ادامه داد به خدا واگذارش میکنم زورم‌ که بهش نمیرسه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

پدر من فحش نمیده بی احساسه نسبت ب مامانم این خیلی واسم عذاب آوره مامانم هیچی واسش کم نمیزاره عاشقشه اما بابام خیلی بی احساسه 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

عزیزم دخالت نکن وقتی دعوا میکنن 

ولی اگه بابا اومد ناز کشیدن شما باهاش حرف بزن و درد دل کن بگو دایی آسیب میبینی و ازش بخواه بدون توهین باهاتون حرف بزنه 

بابا ها حرف دخترشان رو بیشتر گوش میدن تا زنشون چون در مقابل مادرت حالت لجبازی و تدافعی داره الان 

بابای منم متاسفانه تو دعواهاش با مامانم خیلی بداخلاق میشد ولی هر وقت من خودم رو مینداختم وسط قشنگ دعواشون یه ماه طول میکشید هر وقت من ساکت بودم و اصلا تو کارشون دخالت نمیکردم یک دو روزه آشتی میکردن به نظرم توهم برو تو اتاقت بسپار به مامانت 

بهش میگم نکن اون دنیا زجرش زیاده اگه ادامه داد به خدا واگذارش میکنم زورم‌ که بهش نمیرسه

اون دنیا قراره تاوان کارایی که کرده رو پس بده پس من چی میشم جوونیم آرزوهام کارام خستم

اون دنیا قراره تاوان کارایی که کرده رو پس بده پس من چی میشم جوونیم آرزوهام کارام خستم

وقتی ذاتا حالیش نمیشه عادت داره نمیشه درسش کنی باید با رفتارت متوحش کنی

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
پدر من فحش نمیده بی احساسه نسبت ب مامانم این خیلی واسم عذاب آوره مامانم هیچی واسش کم نمیزاره عاشقشه ...

نسبت به توام بی احساسه اره؟

بابای منکه فقط پسر میخواسته 

خدا به خانواده ای که بلد نیستن با دختر چطور برخورد کنن الهی به حق علی دختر نده

عزیزم دخالت نکن وقتی دعوا میکنن  ولی اگه بابا اومد ناز کشیدن شما باهاش حرف بزن و درد دل کن بگو ...

مقابل منم حالت تدافعی داره اخه

به حرفام گوش نمیده میام یه حرف بزنم میگه توام لنگه ی مامانتی برو گمشو 

چقدر شما ، منید  پدرم من هم عیناً همینطوریه  با من با داداشم با مامانم ، خسته ایم ...

درخواست میدم بیشتر صحبت کنیم