2777
2789

خانما من علاقه ی شدیدی به درس دارم و نمیدونم کدوم دانشگاه.روبرم و اینکه من رشتم ادبیات بود و متاسفانع بخاطر دلایلی پیش دانشگاهیمو نکرفتم بنظرتون کدومو برم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیپلم ناقص حساب میشی عزیزم باید پیشتو بگیری بعد بری دانشگاه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مدرک دانشگاه های غیر دولتی فرقی ندارند از لحاظ اعتبار

دانشگاه ها از نظر میزان اعتبار مدرک تحصیلی به ترتیب زیر هستند :

• دانشگاه سراسری – روزانه
  • دانشگاه سراسری – شبانه
  • دانشگاه های آزاد، غیر انتفاعی، پردیس خودگردان
  • پیام نور
  • علمی کاربردی
داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
مدرک دانشگاه های غیر دولتی فرقی ندارند از لحاظ اعتبار

سلام 

دارن 

حتی اگه پس فردا استارتر خواست مهاجرت کنه یه سری از کشور ها فقط مدرک آزاد و دولتی رو قبول دارن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

دانشگاه ها از نظر میزان اعتبار مدرک تحصیلی به ترتیب زیر هستند : دانشگاه سراسری – روزانه دانشگاه س ...

شما خیلی به اینچیزا دقت نکنین 

همینایی که این امار هارو مینویسن امار تورم رو هنوز نمیدونن و صلاحیت ندارند 

شما مدرک دانشگاه غیر دولتی دنبال کار بگردین متوجه میشین 

دکترای ریاضی،مدرس دانشگاه،عاشق ریاضی
سلام  دارن  حتی اگه پس فردا استارتر خواست مهاجرت کنه یه سری از کشور ها فقط مدرک آزاد و د ...

مدرک همه دانشگاه ها قابل ترجمه هست . مشکلی نیست 

دکترای ریاضی،مدرس دانشگاه،عاشق ریاضی
مدرک همه دانشگاه ها قابل ترجمه هست . مشکلی نیست 

عزیزم بحث ترجمه نیست بحث اینه که قبول ندارن مدارک بعضی از دانشگاه های مارو ، از طرف دیگه هم براشون مهم نیست دولتی گرفتیم یا آزاد یا پیام نور چون اونا چندتا دانشگاه مطرح مارو‌ میشناسن و بقیه براشون تو یه سطحه 

حالا از اینایی که براشون توی یک سطح هست یا یه سری از دانشگاه هارو قبول دارن و یه سری رو ندارن 

سال به سال قوانین دانشگاه های خارج از کشور داره فرق می‌کنه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

استارتر اگه میتونی ۳۰۰ میلیون وام بگیری ، میتونی با همین دیپلم مهاجرت کنی و بورسیه هم بهت میدن 

مثلا ایتالیا ۶ هزارتا میده و میتونی به انگلیسی هم درس بخونی که برای ارشد خواستی مهاجرت کنی دیگه از شما نمره زبان نمی‌خوان تازه تو دانشگاه رنک خوب هم درستو خوندی