2777
2789
عنوان

کوپن الکترونیکی چیه؟

1164 بازدید | 14 پست

یعنی کوپن الکترونیکی مثلا به مقدار تعین شده کالا میگیریم و بابتش

مقداری پول هم باید بدهیم ؟؟؟

پس با کوپن به نرخ یک ماه قبل کالا رو میخریم درسته ؟پول هم همراه با کوپن باید به فروشنده تحویل دهیم؟

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

یا اینکه با کوپن دیگه نیازی نیست پول هم پرداخت کنیم 

من که متوجه نشدم چی شد؟

چون گفتن با کوپن به نرخ ارزانتر یعنی یک ماه گذشته همون قیمت کالا میگیریم؟

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکالایی نه.فقط چند کالا که خودشون تعیین میکنن😏

پول هم باید بدیم بابت کالای تعین شده

هرکالایی نه.فقط چند کالا که خودشون تعیین میکنن😏

سوال من این نبود میشه دوباره بخونی متن رو لطفا

نه پول نمی‌دی 

با کوپن یا همون کارتی که داری ، میری مغازه کارت می‌کشی ، اسمت ثبت میشه ، رسیدی که فروشنده میگیره ازت رو میده به بانک پولش رو بگیره از دولت.

من اینطوری شنیدم 

الان فقط در حد شنیدنه چون چیزی از طرحشونو نگفتن و هنوز دارند روش کار می‌کنند

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
نه پول نمی‌دی  با کوپن یا همون کارتی که داری ، میری مغازه کارت می‌کشی ، اسمت ثبت میشه ، رسیدی ...

یعنی من کارت کوپن میدم به مقدار تعیین شده مثلا مرغ رایگان میگیرم یا هرکالای تعیین شده؟

یعنی من کارت کوپن میدم به مقدار تعیین شده مثلا مرغ رایگان میگیرم یا هرکالای تعیین شده؟

فقط برای مرغ تخم مرغ و لبنیات ، سهمیه ای که به خانواده شما تعلق گرفته باتوجه به اینکه تو کدوم دهک هستی ، فقط اندازه همون سهمیه میتونی برداری 

مثلاً سهمیه شما اگه تو دهک چهار باشی ۸ کیلو مرغه فقط نه بیشتر 

فقط برای مرغ تخم مرغ و لبنیات ، سهمیه ای که به خانواده شما تعلق گرفته باتوجه به اینکه تو کدوم ...

رایگان هس درسته؟

فقط برای مرغ تخم مرغ و لبنیات ، سهمیه ای که به خانواده شما تعلق گرفته باتوجه به اینکه تو کدوم ...

ممنونم عزیزم جواب دادی تشکر

عزیزم ببخشید 😑 من الان از دوستم سوال کردم اینطوری گفت : 

گفتش مثلاً اگه سهمیه شما در ماه ۸ کیلو مرغ باشه یه اندازه مشخصی بهش یارانه تعلق میگیره داخل اون کوپن ، با کوپن الکترونیکی اندازه یارانه می‌کشی تا رسیدشو فروشنده ببره بانک برای مزد خودش به ازای هر رسید بانکی که از مشتری می‌بره بانک همون قدر هم بهش پول میدند ، اما شما بقیه قیمت مرغ رو پول نقد میدی مثلاً اگه ۶۰ تومنه سی تومنشو نقد میدی بقیشو کارت کوپنی می‌کشی ( یعنی ۳۰ تومنه یارانه مرغه)

برای بعضی از کالا ها فقط کارت کوپنیت شارژ میشه هرماه نه همه کالا ها 

ی لحظه  قاطی کردم اشتباه گفتم ببخشید😂

واقعا خیلی پیچیدست حساب کتابشون 😞