2777
2789

دیروز نزدیکی داشتم بعدش لکه بینی پیدا کردم.دیگه تا شب تکون نخوردم خوب شد و در حد آب خونابه شد.دیشب شیاف پروژسترنمو زدم و خوابیدم الان پاشدم شیافم اضافه ش با خون خارج شده. چیکار کنم؟؟ برم بیمارستان؟؟😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیکی نمیکردی من ۹ماه کامل نداشتم 

آخه اصلا چیزیم نبود. فقط ۵ هفته یه لک قهوه ای در حدنصف روز دیدم و خوب شدم دکتر بهم شیاف داد.بعدم گفت دو هفته یه بار طوری نیست. وگرنه اگه میدونستم غلط میکردم

برو بیمارستان اگه خیلی استرس داری نزدیکی باید با احتیاط باشه نوعروسی؟

دو ساله عروسی کردم. با احتیاطم بود. نمیدونم چی شد

برم همون بیمارستانی که دکترم هست؟؟

آخه اصلا چیزیم نبود. فقط ۵ هفته یه لک قهوه ای در حدنصف روز دیدم و خوب شدم دکتر بهم شیاف داد.بعدم گفت ...

هیچی نیست نترس استراحت کن.. منم انطوری شدم.. یه شکلات بخور سمت چپت بخواب ببین نی نیت تکون میخوره

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
امروز برم بیمارستان یا فردا برم مطب؟ 

اگه شماره ی دکترتو داری باهاش تماس لگیر . اگه نه الان برو بیمارستان باید شیافتو اضافه کنه 

اگه خواست سونو کنه نزاری واژینال سونوت کنه . خطرناکه با لکه بینی واژینال سونو شی 

معاینه ام نزار . فقط سونو شکمی بده 

خدای من خدای معجزه هاست .