2777
2789
عنوان

چرا مردای متاهل خیانت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 85 پست
مردا بخاطر غریزشونه ک اینجورن

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرم‌نریزید و نظر شخصی هستش :

شهوترانی و خیانت و دنبال هوس و گناه 

بخاطر دور بودن از خدا هستش....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
چرا واقعا نمی پرسی ازش چی کم داشتم تونسی بهم خیانت کنی؟ 

پرسیدم خواهر

هیچی نگفت فقط سکووووت 

کلا همیشه همینه تو حرف زدنا بحثا حتی دعواهامون رو سکوته!!!!

خیلی که دادوبیداد کردمو گریه شدم گفت با تو نمیشه حرف زد تو نثل بچه هایی!!!!!

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
بدبختی اینه مچشون میگیری بادوتاچشمتم میبینی خیانتاشو بعدانکارهم میکنه این دیگه بدتریییین شکلشه..بعدش ...

کاااش شوهر منم به جای سکوت انکار میکرد یا بالاخره یه چی میگفت ...

خدابه زمین گرم بزنه ایناییکه صیغه مردمتاهل میشن...ازیه طرفم اکه مردهمه لحاظ زنشوسیرکنه زنش نمیره اوی ...

به خدا که هییییچی کم نذاشتم نه از تمیزو مرتب بودن و ارایش و لباس جورواجور و رابطه و محبت و ... اینهمه لباسای قشنگ پوشیدم اینقدر عکس العمل نشون نداده که فک کنم اصلا ندیده بعد ۶ سال زندگی هنوز به من ابراز احساسات کلامیش کمه موندم جطوری با اون احساسی حرفیده! اکرم منو نمیخواستو دوستم نداشتو از این حرفا خب یا بهم میگفت یا باید حداقل رو رفتارش میدیدم دیگه ...نه که مرتب سورپرایزم کنه نگرانم بشه و ... به ولله پیام میدادم جوابمو نمیداد میگفت خستم سرکارم و فلان چطور پس با اون زنه بی شرف وقت داشت حرف بزنه ...

به خدا که هییییچی کم نذاشتم نه از تمیزو مرتب بودن و ارایش و لباس جورواجور و رابطه و محبت و ... اینهم ...

عزیزم...به جفتشون لعنت

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

چون   همسرشان کامل بدست آوردن و عادی میشه براشون

برا همینه ک میگن تو زندگی حتی برای شوهرت همیشه در دسترس نباش و نزار کامل بهت تسلط پیدا کنه

مردا دنبال  دست نیافتنین  درسته همسرته ولی  همیشه باید خاص بود تا فکرش درگیر تمام تو باشه 

باشه من ادم تلخیم  قهوه هم تلخه،ولی خیلیا معتادشن�
پرسیدم خواهر هیچی نگفت فقط سکووووت  کلا همیشه همینه تو حرف زدنا بحثا حتی دعواهامون رو سکوته!! ...

=/

حالا دادو بیدادو گریه نه

با مردا احساسی گاهی نمی شه برخورد کرد

برو جدی بگو فقط میخام بدونم چرا تونسی این کارو کنی

حس میکنم نمیگه چون فکرش اینه که با این سوال میخای بکنی تو مخش کارش بد بوده

باید شاید بهش بفهمونی واقعا دنبال جوابی بدونی چرا

چمیدونم شایدم واقعا وا نمیده شما بهتر میدونی دیگه

امید وارم هرچی هست خدا بهت صبر بده و به بهترین حالت ممکنه بگذره زندگیت از این به بعد ♡♡♡

=/ حالا دادو بیدادو گریه نه با مردا احساسی گاهی نمی شه برخورد کرد برو جدی بگو فقط میخام بدونم چرا ...

افرین دقیقا همونه که فک میکنه  اگر حرف بزنه میخوام ادب کنم یا دارم تربیتش میکنم یا همچین چیزی ...چون برعکس همیشه واقعا جوابی نداشت بده و میفهمیدم سکوتش از رو پشیمونیه و با دفعات قبل فرق داشت هر چی از وقتی باهاش حرف زدم اونم رفته تو قیافه ولی میفهمم که فهمیده چقدر کارش بد بوده و یه حالت شرمندگی داره...اما اینقدر مغروررره که حاضر نمیشه تحت هیچ شرایطی بیاد دلجویی حداقل، حالا معذرت خواهی پیش کش ...