2777
2789
عنوان

بخوان دعای فرج را که یار برگردد 💫

7028 بازدید | 942 پست

بخوان دعای فرج را که یار برگردد

بخوان دعای فرج را که شب سحر گردد

بخوان دعای فرج را اگر که می خواهی

حدیث غیبت یار تو مختصر گردد

بخوان دعای فرج را و از خدا بطلب

وجود نازکش ایمن ز هر خطر گردد

بخوان دعای فرج را کنار پردۀ اشک

که دانه دانۀ اشکت دُر و گوهر گردد

بخوان دعای فرج را که یار می آید

اگر دلت ز رَهِ اشتباه برگردد

بخوان دعای فرج را و پیشه تقوا کن

که دست لطف خدا با تو همسفر گردد

بخوان دعای فرج را که رد نخواهد شد

اگر که ناله و اشک تو بیشتر گردد

بخوان دعای فرج را که حل مشکل هاست

اگر که چشم و دل تو خدا نگر گردد

بخوان دعای فرج را، ولی بدون عمل

گمان مکن که دعای تو کارگر گردد

بخوان دعای فرج را خدا کند آید

که روضه خوان غریبی و میخ در گردد

دوباره جمعه و ندبه دوباره باید گفت

بخوان دعای فرج را که یار برگردد

🌺 اللهم عجل لولیک الفرج بحق خانم زینب کبری س 🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

🌺سلام بر تو امید ما برای زنده کردن حکومت شرافت مندانه خدا🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی که هر گروه را با پیشوایشان می خوانند
تو با  کدام قافله سالاری؟؟؟

ادامه👇👇👇

روزی که هر گروه را با پیشوایشان می خوانند تو با  کدام قافله سالاری؟؟؟ ادامه👇👇 ...

يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُولَٰئِكَ يَقْرَءُونَ كِتَابَهُمْ وَلَا يُظْلَمُونَ فَتِيلًا☆
وَمَن كَانَ فِي هَٰذِهِ أَعْمَىٰ فَهُوَ فِي الْآخِرَةِ أَعْمَىٰ وَأَضَلُّ سَبِيلًا☆
(به یاد آورید) روزی را که هر گروهی را با پیشوایشان می‌خوانیم!
 کسانی که نامه عملشان به دست راستشان داده شود، آن را (با شادی و سرور) می‌خوانند؛ و بقدر رشته شکاف هسته خرمایی به آنان ستم نمی‌شود!
اما کسی که در این جهان (از دیدن چهره حق) نابینا بوده است، در آخرت نیز نابینا و گمراهتر است!
(۷۱،۷۲/اسراء)

ادامه👇👇👇

تشرف‌خدمت‌امام‌زمان# عج

آقای مدنی! نگاه کن! شیعیان من بعد از نماز، سریع می‌روند دنبال کار خودشان و هیچکدام برای فرج من دعا نمی‌کنند. انگار نه انگار که امام زمانشان غایب است!»

و من از گلایه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به گریه افتادم.😔

روز ظهور تو، چه سرافکنده می شوند

آنانکه در دعای فرج کم گذاشتند.....

بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم

⚜اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ‌فِی‌الشِّدَّهِ‌وَالرَّخاَّءِاَللّهُمَّ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ‌فَرَضْتَ‌عَلَیْنا‌طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜

#دعــای‌ســلامتی‌امــام‌زمـــان‌عج‍  

⚜ اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الراحِمین

@emamzamanihaa_313

يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُولَٰئِكَ يَقْرَء ...

وقتی آیه((يَوْمَ نَدْعُو ))  نازل شد، مسلمانان گفتند:
ای رسول خدا آیا شما امام همه مردم نیستید؟
ترسول خدا فرمودند من رسول خدا به سوی همه مردم هستم
ولی پس از من، پیشوایانی از سوی خدا از اهل بیتم برای مردم خواهند بود...
کسی که پیروی و ولایت آنها را داشته باشد و آنها را تصدیق نماید،او از من و با من خواهد بود‌.

امام صادق علیه السلام نیز می فرمایند:

مراد از((بِإِمَامِهِمْ)) هم امامی است که پیش رویشان است و او قائم اهل زمانش می باشد

وقتی آیه(( يَوْمَ نَدْعُو  ))  نازل شد، مسلمانان گفتند: ای رسول خدا آیا شما امام همه ...

نکته ها
هر انسانی باید ببیند در این دنیا دنباله رو چه کسی است؟
و چه کسی را امام و مقتدای خود قرار داده تا در قیامت پشت سر او باشد وجایی برود که امامش می رود بنابرین رسول خدا(ص)فرمود:
خوشا به حال کسی که قائم اهل بیت را درک کند زمان ظهورش باشد در حالی که در دوران غیبت و پیش از ظهور شدو اقتدا کرده باشد...
او از همراهان و دوستان و گرامی ترین امت من در روز قیامت نزد من خواهد بود.

ادامه👇👇👇