2777
2789
عنوان

بچم سه شبه خواب راحت نداره😓

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تل چیع

میگن ممکنه چیزی تو گلو کودک گیر کرده باشه ... اگر تونستی کمی گلوش از بالا به پایین به ارامی با روغن زیتون بی بو ماساژ بده 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
نه سرما خورده 

اگه سرما خورده یعنی التهاب داره و سرفه واکنش به این التهاب و این باید چند روزی بگذره تا کم بشه چون بچه هم هست نمیشه بهش کورتون داد چون سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه به نظرم اگه میتونی ببرش متخصص اطفال و تحت نظر باشه ولی میتونی با آب جوش و آب لیمو و عسل ازش مراقبت کنی یا شربت آویشن اتفاقا این مدت بچه های به این سن این چند روز زیاد دیدم که سرفه های مداوم داشتن که ناشی از سرما خوردگی بود و اومده بودن تحت نظر دکتر 

اگه سرما خورده یعنی التهاب داره و سرفه واکنش به این التهاب و این باید چند روزی بگذره تا کم بشه چون ب ...

ممنون عزیزم امروز با دکتر داروخانه مشورت کردم گفت شربت پروسپان ک گیاهیه عالیه گرفتم 77تومن😓حالا دادم توکل ب خدا ببینم چی میشه

نه سرما خورده 

منم پسرم پنج سالشه مدام سرفه دیگه میخواست بالا بیاره،تو خونه شربت تیمیان داشتم هر هشت ساعت دو قاشق مرباخوری میدادم خوب بود ولی یک دقیقه از موعدش رد میشد سرفه شروع میشد،بردم دکتر براش شربت سفیکسیم هر دوازده ساعت سه و نیم سی سی با یک شربت کلدآوت هر هشت ساعت نه و نیم سی سی و شربت هیدروکسی زین هر شب چهار سی سی،خوبه الان 

خداروشکر علایم سرماخوردکی داشت؟؟ 

اره،گلو درد شدید شب از خواب بیدار میشد گریه میکرد،ابریزش بینی و گرفتگی بینی با عطسه و سرفه خشک،ولی اون شربت گیاهی رو دادم بهش بعد دیدم یبار تو خواب سرفه کرد سینه ش صدای غل غل میداد نگران شدم بردم دکتر،اما تب نداشت،اوایل داشت خفیف بود اگه تب بالا با سرفه باشه خطرناکه نشانه عفونت ریه س

اره،گلو درد شدید شب از خواب بیدار میشد گریه میکرد،ابریزش بینی و گرفتگی بینی با عطسه و سرفه خشک،ولی ا ...

منم ی خورده شب اول تب داشت الان دیک نداره امشبم دکتر شربت پروسپانو داد ک گیاهیه حالا ببینم چی میشه

ممنون عزیزم امروز با دکتر داروخانه مشورت کردم گفت شربت پروسپان ک گیاهیه عالیه گرفتم 77تومن😓حالا داد ...

عزیزم این دوره داره که بهبودی حاصل بشه طول می‌کشه چند روزی ولی حتما خوب میشه 

منم ی خورده شب اول تب داشت الان دیک نداره انشبنثم دکتر شربت پروسپانو داد ک گیاهیه حالا ببینم چی میشه

ان شالله سلامت میشه،فقط نفس کشیدنشو چک کن،اگر تب رفت بالا یا صدای سرفه ش خس خس یا غل غل بود باید خشک کننده مصرف کنه،تنفسش تند نباشه با شکم نفس نکشه اینا رو مراقب باش،سر بچه ی اولم بی تجربه بودم تا کشید به بستری بعد از اون موقع هر وقت سرمامیخورد زود ریه ش درگیر میشد