2777
2789
عنوان

واریکوسل

162 بازدید | 11 پست

سلام دوستان همسری واریکوسل داشت که عمل کرده.امروز رفته بود بخیه هاشوبکشه دکتر بهش ال.کارنیتین بی اس کی2000   با کلومفین 50 و   سلن پلاس داده برا3ماه داده بخوره گفته اقدام هم نداشته باشین...به نظرتون جواب میده ...یعنی باردارمیشم

خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️

اره عزیزم فعلا باید سه ماه اقدام نداشته باشین 

بعد از سه ماه دوباره آزمایش بده 

داروهاشم استفاده کنه 

کار سنگین هم اصلا نباید انجام بده وسیله زیاد با هم بلند نکنه .

گرما هم براشون خوب نیست 

زور هم نباید بزنن 

انشالا بعد از سه ماه آزمایشش خوب میشه و اوکی بارداری بهت میدن 

اره عزیزم فعلا باید سه ماه اقدام نداشته باشین  بعد از سه ماه دوباره آزمایش بده  داروهاشم ...

من الان نزدیک 10ماه بود اقدام کرده بود 3ماه انقدر برام طولانی میاد

خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو این ۳ ماه خودتون رو خوب تقویت کنید مخصوصا شما اینقدر تقویت کنید تا تخمکتون خیلی قوی بشه و مشکلتون بهتر حل بشه. تا چشم‌بذاری رو هم ۳ ماه هم تمومه ان شاءالله خیلی زود خوشحال بشید از خبر باردلریتون

من الان نزدیک 10ماه بود اقدام کرده بود 3ماه انقدر برام طولانی میاد

میدونم عزیزم درکت میکنم 

بالخره بزار این دوره بگذره درسته سخته و الان چشم انتظار یچه ای ولی بدون سلامتی بچه ای که ب دنیا میاد مهمه 

خودتم ب دردسر نمیوفتی 

اگر خدایی نامرده اتفاقی برات بیوفته بیشتر از سه ماه درگیر میشی 

منم همسرم واریکوسل داشت ولی باروریش مشکلی نداره 

اما نطفه ای که تشکیل میشه نمیتونه زنده بمونه 

من یبار حامله شدم و سقط شد 

احتمال خیلی زیاد گفتن از واریکوسله 

باور کن من حدود یکسال دوندگی کردم برای یه سقط با کلی هزینه 

شوهرمم عمل کرد 

سه چهار ماهم بعد عمل صبر کردم 

الان بعد از یکسال دوباره حامله شدم 

بنظرم یکم تحمل کن سه ماه هم تموم شه ولی در عوض به دردسر نمیوفتی 

استرس نداشته باش 

توی این سه ماه هم خودت و همسرت رو وقت داری تقویت کنی مثلا ماهی چون امگا تری داره براتون خوبه .. عسل و خرما و کنجد و ارده و مغز و سبزی و میوه و  این چیزا براتون خوبه هر دوتاتون استفاده کنین 

فولیک اسید هم هر جفتتون استفاده کنین 

چون فولیک اسید مهمه و معمولا میگن زن و شوهر از سه ماه قبل از حاملگی استفاده کنین 

اره عزیزم  دکتر یه شوهر منم ال کارنتین و کیو تن و بی اس کی داده بود بعد از ۳ ماه که اقدام ندا ...

وای عزیزم چه خوب 

خب تو این ۳ ماه خودتون رو خوب تقویت کنید مخصوصا شما اینقدر تقویت کنید تا تخمکتون خیلی قوی بشه و مشکل ...

بله به جز ناراحتی چیزی ازدستمون نمیاد

میدونم عزیزم درکت میکنم  بالخره بزار این دوره بگذره درسته سخته و الان چشم انتظار یچه ای ولی بد ...

انشالله به امیدخدا...عزیزم من خودمم پارسال یه دونه خارج ازرحم داشتم انقدر سختی کشیدم فقط سه ماه آزمایش تیتربتامیدادم که بتام بیاد پایین...خلاصه ازخدا میخوام به هرکی که چشم انتظاره بچه اس یه پایان خوش بده

میدونم عزیزم درکت میکنم  بالخره بزار این دوره بگذره درسته سخته و الان چشم انتظار یچه ای ولی بد ...

اللن چندماهتونه؟

انشالله به امیدخدا...عزیزم من خودمم پارسال یه دونه خارج ازرحم داشتم انقدر سختی کشیدم فقط سه ماه آزما ...

خارج رحم ربطی ب واریکوسل نداره 

خیلی بارداری خطرناکی هستش خیلی 

پس الان یکم خیالت راحت تره چون حداقل میدونی باردار میشی 

منم سقط داشتم و چون سقط کرده بودم خیالم از بابت باروری راحت بود