2777
2789

هیچ جا به آموزش داده نشده که تو اینجور مواقع باید  چی کار کنیم
سکوت کنیم یا داد بزنیم یا کتک بزنیم و ....   
حالا سوال من اینه واقعا باید چی کار کرد؟
اینجا همه ناشناس هستن خوشحال می شم تجربه های خودتون بگید و رفتاری که نشون دادید 
شاید یکی اینجا یاد بگیره که تو این جور مواقع باید چی کار کنه تا شاید این آزار های جنسی در امان باشه  😔
اینجا فقط تجربه های همدیگه رو می شنویم همدیگر قضاوت نکنیم 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
⚠️کمک کنید تاپیک پربازدید بشه تا از تجربه های هم استفاده کنیم  

اینم تجربه من 👇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه بگم که این اتفاق امروز برای خواهرم افتاده 
خواهرم ساعت ۶ عصر داشته از کلاس زبان بر می گشته که از یه کوچه ی تنگ 
که  میان‌بر هستش رد می شه که یک 
پسر که سوار موتور بوده از روبه رو  جلوش سبز میشه ،  از موتور پیاده میشه

اسپری فلفل همهیشه تو کیفت داشته باش اومد جلو بپاش تو چشاش پدر صگو

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         

من همیشه یه اسپری فلفل و یه شوکر برقی تو کیفمه

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

و سمت اون میاد و کنار دیوار گیرش می ندازه خواهرم می گفت اون پسر حالت عادی نداشت و خداروشکر تا می یاد که این پسره کاری کنه یه آقایی وارد اون کوچه می شه و پسره در می ره 
وقتی خواهرم این ماجرا رو برای من و مادرم تعریف می کرد هزار سوال به ذهن ما رسید من گفتم که باید می زدیش و

من طرفدار دهن به دهن نشدن هستم چون خیلی بی حیا و رذیل هستن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁