2777
2789

دختر پسرعمه ام دکتر دامپزشک هست  ،وضع مالی خوب داره وبساز بفروش هم انجام میده،ایشون یه واحد۶۰ متری توی برج مسکونی داشته وبه یه آقای مولتی میلیاردر فروخت ،این آقا از اون زمان به بهانه های مختلف به پدر ومادر  این خانم دکتر زنگ می زنه مثلا عید نوروز رو تبریک میگه،هرجا توی خیابون ویا بانک و... دختر خانم رو می بینه با کله میاد سمتش ،واقعا خودش وخانواده اش کلافه شدن ونمی دونن این آقاداره چی کار میکنه مثلا تا می خواد با خانم دکتر حرف بزنه وکیل اون آقاکه دوست صمیمیش هست خنده اش می گیره ،منظورشون چیه واقعا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه جلو بقیه خودش رو می گیره ولی وقتی خانم دکتر وخانواده اش رو می بینه از خود بی خود میشه!

😂😂😂

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
آخه خودپسر مولتی میلیاردر هست 

هرکی ال سی دی داره سینما نمیره؟

اتفاقا من به شخصه شاهد چندین نفر مولتی میلیاردر بودم ک از کلاه جذاشتن و پدرسوختگی سر اینو اون ب جایی ک هستن رسیدن همچنانم همون کثافط کاریارو ادامه میدن

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
هرکی ال سی دی داره سینما نمیره؟ اتفاقا من به شخصه شاهد چندین نفر مولتی میلیاردر بودم ک از کلاه جذاش ...

اتفاقا خانم دکتر از این قضیه می ترسید وهمه کارهاش رو قانونی انجام داده واز آقای مهندس دوری می کنه ولی پسره ول کن نیست

اتفاقا خانم دکتر از این قضیه می ترسید وهمه کارهاش رو قانونی انجام داده واز آقای مهندس دوری می کنه ول ...

خیلی جدی باید برخورد کنه این دیده دختره وضعش خوبه عرضه داره هوا برش داشته 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393