2777
2789

من از اوایل شش ماه غذاشو شروع کردم

تازه دو سه روزه حریره میدم...

انگار باید با یکی دو تا بادوم شروع کرد...من از همون اول پنج تا پودر کردم ریختم😐😐

نگرانم توروخدا چیزیش نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه هفته خیلی غذا بهش دادم این هفته اسهال شده دکتر میگه ویروسه. از غذا نیست دعا کنید زود خوب بشه. نگرانم

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
حریره بادوم یادم بده طرفای ما گسی بلد نیس

ببین من خودم ارد برنج درست کردم

اول دو سه تا بادوم رو روش ابجوش میریزی بعد چن ثانیه میگیری زیر اب سرد....حالا راحت پوستش کنده میشه...بعد که پوستشونو گرفتی با پشت چای صاف کن،، رندشون کن...بعد همونارو با یه قاشق مرباخوری اردبرنج و یه لیوان اب سرد و یکم نبات قاطی کن بزار رو شعله و حرارتو زیاد کن تا بجوشه (مدام هم بزن اردت گلوله نشه...بعد که جوشید ،شعله رو کم کن بزار غلیظ بشه (نیاز نیس دیگه هم بزنی)یه ده دیقه میخواد..بعد که غلیظ شد بزار خنک بشه و یه پیمونه شیرخشک یا چند قاشق شیرمادر بزن ..تمام