2777
2789

من غذای گربمو از اونجا میخریدم عالی بود

داداشمم لوازم تحریر خریده چندبار

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜

من 

نه میارن مطمئن باش 

درمورد جنسشم هر چی سفارش میدی بدقت بررسی کن یا حداقل بیرون دیده باشی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بستگى داره. لوازم گرون و الكترونيك از اونجا سفارش نده. چيزاى كوچيك و ارزون مشكلى نداره.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

اوردنش ک میارن حتما

بارها خرید کردم و راضیم

چی میخای بخری؟

لباساش عین تصاویر نیستن فقط

و اینکه میتونی برگردونی اگه باب میلت نبودن یا فرق داشتن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

میارن مطمعن باش 

من کتاب بیشتر از اونجا سفارش میدم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

معتبره میارن من کتاب سفارش دادم که خوب و سالم بود

باید بری تو نظرات خریداران اون کالایی که میخای بخری نظراتو بخون اگه ارسالاشون درست بود سفارش بده

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂

اول اینکه بزن پرداخت درب منزل با کارت و حتما نظراتو بخون درمورد اون محصول

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

من قبلا سفارش دادم خوب بود و همین دیشب هم کلی وسیله سفارش دادم

نظراتو بخون و سفارش بده

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂