2777
2789
عنوان

ساس خانما تو روخدا کمک کنین

281 بازدید | 25 پست

خونه مادرشوهرم ساس افتاد من چندروزی اونجا بودم تازه امدم خونه از وقتی فهمیدم کارم شده گریه..بیافته خونمون بیچاره میشم چجوری از بین ببرمشون

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردیم شما

خونه منم ساس زده😭

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

فکر کردم به ماها میگی ساس خانوما🤕🤣

بابا بعد ساس یه ویرگولی چیزی بزار که درست بخونیم😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ماهم پارسال اینجورشد ببین قناری دارن ؟یا پرنده خونگی؟جوابم بده بگم چکارکردیم 

ن هیچی نداریم نمیدونم از کجا امدن

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ن هیچی نداریم نمیدونم از کجا امدن

ما قناری داشتیم وکلی حیوانات خانگی بعد شوهرم یهدکپسول گاز برداشت سرش یه چیزی کرد که ازش اتیش میزد بیرون با اون شلنگ 

همه درزهای و دیوارها مهمه جا رو گرفت مردن قناری هامون فروختیم حیوونامون روهم فروختیم دوباره به جاشخریده اما جاشون نمیذاره کثیف بشه ربطی به خونمون نداره پشت هستن(کفتر مرغ و گوسفند وبوقلمون ..از همه جونوری داره شوهرم😂)