2777
2789
عنوان

بعضی ها چقدر بی فرهنگ هستن

343 بازدید | 26 پست

من یه پارک بزرگ  تقریبا نزدیک خونمون هست خیلی خشکله پر از گل رنگ رنگی بعد من واسه پیاده روی بعضی روزا میرم اونجا 

چندبار یه چیزی رو دیدم که واقعا ناراحت کننده بود

که چرا بعضی ها اینقدر بی فرهنگ هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای ی اصلا نمیشه رفت پارک تازه مزاحم ام میشن پنکه روم نمیشه برای ورزش برم پارک میزم باشگاه

کاش فقط مزاحمت بود 

چند وقت پیش که رفته بودم یه خانم نسبتا جوان و با سه تا بچه قدو نیم قد دیدم بعد دست هر چهار نفرشون یک پلاستیک بزرگ بود داشتن گل ها رو میچیدن بعد من روی خودم نیاوردم و رد شدم رفتم وقتی برگشتم دیدم یه منطقه بزرگ از گلا کاملااا کنده شده 

فکر کن یه قسمت که پر از گلای قشنگ و تازه بود اصلا گل نبود دیگه 

الان بقیشو میگم

بعد من بازم هیچی نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم فکر کنم چهار تا پلاستیک بزرگ از اینا که توش نان میزارن گل چیده بودن 

من یکم اونور تر داشتم همینطور واسه خودم عکس میگرفتم یه گلم خیلی قشنگ بود از اونم داشتم عکس میگرفتم 

یهو وسط عکس گرفتن من خانمه اومد اون گلم چید رفت 

فکر کن هزارتا گل بود بعد اومد همونو که من داشتم عکس میگرفتم چید

من در کل آدم آرومی هستم و کاری به کسی ندارم 

بعد بهش گفتم عزیزم این گل ها گناه دارن برای زیبایی پارک هست  همینو فقط گفتم و  دیگه ول کردم رفتم 

بعد خانمه پشت سرم شروع کرد به داد و بیداد دلم میخواد 

مگه اینا پولیه و از این حرفا، برای روز معلم هست و... 

منم دیدم خیلی زبون دراز هست چیزی نگفتم ورفتم

اصلا واقعا ناراحت شدم فکر کنید یه منطقه بزرگ از گل کاملا کنده شده بود  خانمه هم از این زبون در ...

نگهبان نداره پارک

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دزدی گل یکی دوتا دیده بودیم نه کل پارکو جمع کنن. چه مصیبتی شده

بعد جالب اینه به پسرش میگفت مامان رز سفید بسه 

برو سی چهل تا رز قرمزم بچین

مگه یه پارک چقدر گل داره که 30 تا رز قرمز بچینن اینا😐

من در کل آدم آرومی هستم و کاری به کسی ندارم  بعد بهش گفتم عزیزم این گل ها گناه دارن برای زیبای ...

آخی ی مردم بی تربیت اند بی ادبی بی نزاکت اند بی فرهنگ بی مسئولیت بی وجدان اند بی ..........‌..‌..‌‌‌‌...‌...... هستن