2777
2789

آنورکسیا داری؟ اول از نظر فکری درستش کن 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فایده نداره

کالری روزانه رو باید بالا ببری

شیر خشک مگه چقدر میتونه بهت کالری بده

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
آنورکسیا چی هس؟ 

همون بی اشتهایی عصبی یعنی ترس از چاقی

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

آنورکسیا چی هس؟ 

سلام.همون بی اشتهایی عصبی هست.یعنی مثلا یه نفر هر چی به خودش نگا میکنه حس میکنه چاقه.بعد برا لاغر شدن خیلییییی کم غذا میخوره که چاق نشه..دوستمون درست میگه اگر مشکلتون اینه از نظر فکری باید درست کنید و مشاوره بشید.یعنی مثلا قبول کنید که چاق نیستید و اینجوری حتی زندگیتونو به خطر میندازید.البته اگر همینه مشکل

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
همون بی اشتهایی عصبی یعنی ترس از چاقی

ایشون انورکسیا نداره

هر کی که لاغره این بیماری رو لطفا بهش نچسبونید 

تو انورکسیا فرد خودش رو لاغر نمیدونه و میگه دیگران در اشتباهن ولی ایشون قبول داره لاغره و لاغریش رو دوست نداره

ایشون واضحا تنبلن از راهکاری که دنبالش هستن هم مشخصه.

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
سلام.همون بی اشتهایی عصبی هست.یعنی مثلا یه نفر هر چی به خودش نگا میکنه حس میکنه چاقه.بعد برا لاغر شد ...

من هر وقت استرس و یا ناراحتم اصن اشتها برا غذا خوردن ندارم از بچگی اینجور بودم

سلام.همون بی اشتهایی عصبی هست.یعنی مثلا یه نفر هر چی به خودش نگا میکنه حس میکنه چاقه.بعد برا لاغر شد ...

🤥🤥الان اگر فکر می‌کرد چاقه میومد تاپیک بزنه؟

چقدر بیسودین همتون یه چیز شنیدین مثل بلبل تکرار میکنید

من هر وقت استرس و یا ناراحتم اصن اشتها برا غذا خوردن ندارم از بچگی اینجور بودم خسته شدم قدم ۱۷٠وزنم۴ ...

عا خب اینو منم اینجورم.باید منشا استرسو پیدا کنی و نابود کنی.باید استرسو کنترل کنی.نوشتن خیلی راهکار خوبیه.در مورد تمام مشکلات و علل استرست انقدر بنویس تا حل بشه و دیگه حس بد نداشته باشی.

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
ایشون انورکسیا نداره  هر کی که لاغره این بیماری رو لطفا بهش نچسبونید  تو انورکسیا فرد خو ...

عزیزم میدونم ولی خودش تو عنوان تاپیک نوشته بی اشتهایی عصبی و آنورکسیا اسم دیگه بی اشتهایی عصبیه بخاطر همین پرسیدم