یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷
سلام.همون بی اشتهایی عصبی هست.یعنی مثلا یه نفر هر چی به خودش نگا میکنه حس میکنه چاقه.بعد برا لاغر شدن خیلییییی کم غذا میخوره که چاق نشه..دوستمون درست میگه اگر مشکلتون اینه از نظر فکری باید درست کنید و مشاوره بشید.یعنی مثلا قبول کنید که چاق نیستید و اینجوری حتی زندگیتونو به خطر میندازید.البته اگر همینه مشکل
من هر وقت استرس و یا ناراحتم اصن اشتها برا غذا خوردن ندارم از بچگی اینجور بودم خسته شدم قدم ۱۷٠وزنم۴ ...
عا خب اینو منم اینجورم.باید منشا استرسو پیدا کنی و نابود کنی.باید استرسو کنترل کنی.نوشتن خیلی راهکار خوبیه.در مورد تمام مشکلات و علل استرست انقدر بنویس تا حل بشه و دیگه حس بد نداشته باشی.
ایشون انورکسیا نداره هر کی که لاغره این بیماری رو لطفا بهش نچسبونید تو انورکسیا فرد خو ...
عزیزم میدونم ولی خودش تو عنوان تاپیک نوشته بی اشتهایی عصبی و آنورکسیا اسم دیگه بی اشتهایی عصبیه بخاطر همین پرسیدم