2777
2789

مامانم یکساله جداشده و با خواهربرادرم تنها زندگی میکنن  ولی هنوز دادگاه طلاقشو صادر نکرده 

و خانواده پدر بزرگم همش پشت سرش حرف میزنن 

دیروز شوهر عمم که شدیدا خاله زنکه زنگ زد به مامانم احوال پرسی و بعد گفت دوسال پیش که تخت خوابتون دادین به فلانی(زن عموم) میگه اون تخت دعاییی بوده یا دعا دیدن نمیدونن هروقت روش می‌خوابیده سر درد می‌شده و فلان 

در صورتی که اون تخت من بود زن عموم زایمان کرده بود عموم قرضش گرفت

چندبارم مامانم گفت بیاریدش که واسه داداشم استفاده کنه دیگه گفتن خونه ی یکی دیگس و مامانم دیگ دنبالش نرفت 

دیروز که شوهر عمم اینو گفت مامانمم عصبانی شد رفت پیش همونی که گفتن تخت خونشه گفت این تخت مال ماس اگه لازم ندارین بیام ببرمش

حالا زن عمومم کفری شده بود هی زنگ میزد به این به اون که فلانی بخاطر یه تختی دور مغازه ها میگشته پیغام می‌داده بیارنش منم حس کردم داره مامانمو کوچیک میکنه زنگ ز دم گفتم ما واسه تخت نمردیم نشستی این حرفو زدی که اومده دنبالش 

اگه دعاییه خب بفرستش و خلاصه زیر بار نرفت 

و گفتم دست از سر مامانم بردارین اون یساله از شماها جدا شده و زندگی خودشو داره 

اینارو واسه مامانم پیام دادم تعریف کردم میخونه جوابمو نمیده حس میکنم ناراحت شده چون دیشب همش میگفتم چرا اینکارو کردی به خودشون میگفتی بیارن الان  میگن یا از حرصه یا گدا بازی گفت یعنی اینقد مهمه براتون که آبروی اون رفته جلوی فامیلش و فلان  به نظرتون ناراحت شده؟ چی بگم بهش قانع شه بخاطر اون نگفتم بخاطر خودش گفتم 

که هرجا نشست نگه بخاطر یه تخت رفته دور مغازه ها گفته 

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  

فک نکنم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

طفلک مادرت 

نه عزیزم حتما چیزی نداره بگه اعصابش خورده

افرین به تو که هوای مادرت داری 

هر مادری یه دختری مثل تو لازم داره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلک مادرت  نه عزیزم حتما چیزی نداره بگه اعصابش خورده افرین به تو که هوای مادرت داری  ه ...

آره خیلی دلم میسوزه تورو خدا دعا کنین زود طلاق دادگاهیشو بدن راحت شه 

آره خیلی دلم میسوزه تورو خدا دعا کنین زود طلاق دادگاهیشو بدن راحت شه 

ایشالاااااا

هواشو داشته باشید 

نزارید حس تنهایی و طرد شدگی بهش دست بده

زن پسر عمه من طلاق گرفت با سه بچه دختر 

دختراش بزرگ شدن عین کوه پشت مادرشون هستن 

خدا رو شکر زندگیش اروم و عالیه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
رو در روی مادرت طرف زن عموتو نگیریا من بچم طرف جاریمو بگیره تو روش نگا نمیکنم.ولی خوب کردی زنگ شستیش ...

نه طرف زن عمومو نگرفتم چون میدونم سلیطس و آبروریزی میکرد گفتم به خودش یا عمو میگفتی پیش اونا نمی‌رفتی چون الان میگن از حرصش اینکارو کرده جریانو که نمیدونن 

همون دیروز که این جریان شده تا شب دیگه به خالم و بقیه زنگ زده بود که من میلیون میلیون پول میاد به حسابم یه تخت برام چیزی نیست رفته در مغازه ها دنبالش 

کارت درست بوده نمیدونم مادرت چرا باید ناراحت بشه

که پیش خودش بگه یعنی اون اینقد مهم بوده که تو زنگ بزنی توضیح بدی چرا من اینکارو کردم 

میشه همچین فکری کنه؟ 

نه طرف زن عمومو نگرفتم چون میدونم سلیطس و آبروریزی میکرد گفتم به خودش یا عمو میگفتی پیش اونا نمی‌رفت ...

عزیزم کوتاه نیاین باز به خودش یا عموتم میگفتی همین جریان پیش میومد مطمئن باش آدم سلیطه از کاه کوه میسازه و رسوا میکنه

ایشالاااااا هواشو داشته باشید  نزارید حس تنهایی و طرد شدگی بهش دست بده زن پسر عمه من طلاق گر ...

آره ماهم دوتا دختر یه پسریم که من بزرگیم از اول طرفش بودم که پشت سر منم حرف زدن دخترش اینقدر زبونی داره همش طرف مادرشو میگیره ولی برام یه ذره هم مهم نیست 

دیشبم گفتم شماها یکساله برا ما تموم شدین خودتون با یچیز دیگه سرگرم کنین نه زندگی ما

آره ماهم دوتا دختر یه پسریم که من بزرگیم از اول طرفش بودم که پشت سر منم حرف زدن دخترش اینقدر زبونی د ...

افرین بهت 😍😍😍

خوش به حال مادرت با همچین دختری 💗💗💗