2777
2789
عنوان

جنین از چند هفتگی صدامونو میشنوه؟

935 بازدید | 10 پست

سلام مامانا 

شما میدونید جنین از چه زمانی حس داره و متوجه میشه باهاش حرف میزنیم؟

من ۱۳ هفته ام.

باهاش حرف میزنم اما اگه بدونم میشنوه بیشتر ذوق میکنم اهنگ براش میذارم بیشتر صحبت میکنم باهاش

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو  سونوی ان تی گفت احتمالا پسره ولی صد در صد نیست

خیلی کم پیش میاد اشتباه کنن . علائمتون چیبود؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خیلی کم پیش میاد اشتباه کنن . علائمتون چیبود؟

آره همه هم بهم میگن پسره.فرقی نداره سالم باشه هرچی باشه رو چشمم میذارم.

علائم بارداریم؟

آره همه هم بهم میگن پسره.فرقی نداره سالم باشه هرچی باشه رو چشمم میذارم. علائم بارداریم؟

آره علائم بارداری

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
آره علائم بارداری

من از ۱۰ روز قبل موعدم درد تخمدان شدید داشتم که گفتم این ماه کیست دارم پریود نمیشم و یک هفته هم از موعدم گذشت و شکم ب بارداری نرفت بخاطر این درد.قبل پریود کمر درد شدید داشتم.ولی بعد موعدم ب شدت خوابالو شدم عجیب طوریکه تو دو دقیقه ک توماشین بیکار بودم خوابم میبرد.از همین شک کردم که نکنه باردارم.

دردهای پربود هم ریز ریزداشتم مثل همون قبل بارداری.تمام علائم پریود رو‌داشتم.و ۵ روز بعد موعد کشاله رانم ب شدت درد میکرد انگار یه چیزی فرو‌میرفت داخل پام.

از همینا شک کردم و بلاخره ۸ روز بعد موعد بیبی چک زدم بلاخره😁😁

ولی تفاوت بارزش قبل پریود،همون درد تخمدان بود و خوابالو شدن عجیب

از نطفه گی

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
آره علائم بارداری

آها راستی من از همون اول هم ضعف و گرسنگی شدید داشتم.من خیلی ب گرسنگی مقاومم..همیشه سر کار پیش میومد ک ناهارمو عصر بخورم چندین ساعت چیزی نخورم.ولی یکی دو روز ک از موعدم گذشته بود من نمیتونستم گرسنگی و تحمل کنم و بدنم میلرزید.

من اصلا بهش فکر نمیکردم رو علايما حساس نبودم انقدر درگیر کار بودم ک شک نکردم باردار باشم

واقعا؟!

بله

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍