2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین دکتر بگین براتون یه چکاپ کلی بنویسن !  کاهش ۱۰ کیلو وزن اون هم بی علت ... شوخی بردار نیس ...

۱۰ کیلو طی دوسه ماه کم کردم ولی خب ب لحاظ ظاهری افتضاح شدم خودم اصلا خوشم نمیاد یکی دوهفته هم میشه اشتهام کلا از بین رفته

فعالیتتون رو بیشتر نکردین ؟ اضطراب و استرس ؟ حرص و جوش ؟ 

ن ولی خودم حس میکنم از بی خوابی اشتهام خراب شده الان از دیشب هنوز نخوابیدم الان میخوابم تا عصر خب این خیلی بده سیستم بدنم بهم ریخته نمیدونم چ خاکی ب سر بریزم نرمال بشم

ن ولی خودم حس میکنم از بی خوابی اشتهام خراب شده الان از دیشب هنوز نخوابیدم الان میخوابم تا عصر خب ای ...

منم شبا درست حسابی نمیخوابم بجاش روزا میخوابم 

اما روز به روزم داره میاد روی وزنم 🙈

واای منم نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم😂

منم شبا درست حسابی نمیخوابم بجاش روزا میخوابم  اما روز به روزم داره میاد روی وزنم 🙈 واای منم ...

نمیدونم چرا اینقدر خواب روز شیرینه تو حتما کسی هست بیدارت کنه یه لقمه نون بخوری من الان میخوابم تنهام تا عصر کسی نیست واسه نهار بیدارم کنه گوشیمم زنگ میخوره نمیدونم کی خاموش کردم دوباره خوابیدم 

نمیدونم چرا اینقدر خواب روز شیرینه تو حتما کسی هست بیدارت کنه یه لقمه نون بخوری من الان میخوابم تنها ...

اره دقیقا 

نه بابا هیچکس نیست 

انقدرم خوابم سنگینه بخوان هم نمیتونن بیدارم کنن😅 

اول یه چیزی بخور بعد بخواب ! تختتت