2777
2789
عنوان

مادرشوهرم فک میکنه من بردشم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 34 پست
رو دادم 

سرسنگین باش باهاش از این ب بعد نزا هر حرفس اومد سر زبونش بدون فکر بت بگه

بزا همیشه فک کنه اگه اینو بگم ناراحت میشه یا ن 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
به نظرم جایی که بهت احترام نمیزارن ،نمون

نمیتونم شوهرم به زور منو میاره اینجا تو عقدم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون چی میگه؟ به شوهرت بگو خوبه توهم بیایی پدرم همین رفتارو بکنن

شوهرم ازم دفاع میکنه ولی بازم در برابر اون عفریته کم میاره

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
پسرشو بخوره تو سرش

من کامل نخوندم متنو

واقعا تو رو میزنه؟ شاید روانش مشکل پیدا کرده؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

سرسنگین باش باهاش از این ب بعد نزا هر حرفس اومد سر زبونش بدون فکر بت بگه بزا همیشه فک کنه اگه اینو ...

دیگه از این حرفا گذشته حرفشونو از دستی میزنن که ناراحتم کنن

من کامل نخوندم متنو واقعا تو رو میزنه؟ شاید روانش مشکل پیدا کرده؟ 

اره چون میبینه شوهرم با من خوبه حسودی میکنه بد ذات😒

آخ گفتی منم عقدم درکت میکنم شوهر منم اصلا تحمل نداره دلش میخواد بیسچاری پیشش باشم هرچی میگم بابا روم نمیشه بیام اونجا گوش نمیده😑😑 ولی خدایی مادرشوهرم خیلی خوبه باهام،هرموقع میرم پیششون به زور میذاره برگردم خونه

"Save your tears for another day"

نظر شوهرتون در مورد رفتارای مادرش چیه ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

نرو خونش عقدی میزندت عروسی کنی میکشدت

خونه مادرشوهرمو خونه مامانم از هم دوره دو شهر جدا ..شوهرمم وقتی منو میاره اینجا نمیزاره برم انگار بردشونم برم خونه خودم عمرا بیام خونشون هرچند شوهر بچه ننم میخواد خونه تو یک ساختمون بگیره