کسیو که دوسش داری فراموش کنی؟ از عشق قبلتون خبری ندارید؟؟؟؟ برنگشت؟؟
من عشق قبلم خونشونو بردن یه شهر دیگه🙂نمیتونم فراموش کنم حالم خیلی بده
بدون اون نمیتونم
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس مثل همیم من مجبور شدم ترکش کنم هیچوقت هم از ذهنو قلبم بیرون نمیره
منم همینم😔😔😔😔میخوام برم پیش روانشناس
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
عشق اولم پسر بود و مال یه شهر دیگه بودن، از اشناها بودن و اومدن خونمون و من عاشقش شدم ولی دیگه ندیدمش و شش سال عاشقش موندم و کم کم اذیتم میکرد پس فراموشش کردم با همه سختی ها، سه روزم فقط گریه میکردم که چرا عکسشو پاک کردم ک بعد پسر داییم (پسر داییمو عاشق خواهر عشق من شده بود😂)دوباره عکسشو بهم داد و من دوباره پاکش کردم...