2777
2789
عنوان

تا حالا شده مجبور باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 63 پست
یک سال

پس مثل همیم من مجبور شدم ترکش کنم هیچوقت هم از ذهنو قلبم بیرون نمیره

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
مجبور ک نمیشه گف ادما ب زور وادار  ب هیچ چیزی نمیشن  ولی خب نمیشه فراموش کرد

چرا میشه اگه ببینی طرفت واقعا درعذابه حاضری هرکاری کنی مجبوریا فقط بخاطر طرف

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدا شدم و نذر کردم از ایران بره، برامم مهم نیستش و خبری ندارم اما انقدر کثیفه ک دلم نمیخاد تو این ...

افرین دختر چقدر از حرفات خوشم اومد منم مثه تو دقیقا و مطمئنم خیلی. آدم موفقی میشی🤩🙌

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
پس مثل همیم من مجبور شدم ترکش کنم هیچوقت هم از ذهنو قلبم بیرون نمیره

منم همینم😔😔😔😔می‌خوام برم پیش روانشناس

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
منم همینم😔😔😔😔می‌خوام برم پیش روانشناس

چند وقت با هم بودین

یک سال

پوووووووه هنوز اول راهی گلم 

بعد ده سال هنوز نشده فراموش کنم فقط کمرنگ شده 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
چرا میشه اگه ببینی طرفت واقعا درعذابه حاضری هرکاری کنی مجبوریا فقط بخاطر طرف

فراموش کردن از نظر من یعنی اینکه اسم طرف اومد تو اصلا هیچ چیزی اون لحظه ب یادت نیاد این فراموشه 

بازم میگم ادما مجبوری کاری نمیکنن هرچقدم بخاییم بگیم ته قلبمون ی چیز دیگس

من دوتا عشق داشتم،

عشق اولم پسر بود و مال یه شهر دیگه بودن، از اشناها بودن و اومدن خونمون و من عاشقش شدم ولی دیگه ندیدمش و شش سال عاشقش موندم و کم کم اذیتم میکرد پس فراموشش کردم با همه سختی ها، سه روزم فقط گریه میکردم که چرا عکسشو پاک کردم ک بعد پسر داییم (پسر داییمو عاشق خواهر عشق من شده بود😂)دوباره عکسشو بهم داد و من دوباره پاکش کردم... 

خلاصه خیلی اذیت شدم

سعی کن فراموش کنی میدونم درد داره و سخته ولی باید فراموش کنی چون فقط عذاب میکشی زیاد بهش، فکر نکن سعی کنی خودت رو ب کاری سر گرم کنی تا کمتر عذاب بکشی

سکوت سرشار از ناگفته هاست
چند وقت با هم بودین

۴ ونیم سال

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏