2777
2789
عنوان

مشکل از منه؟

100 بازدید | 16 پست

بچه ها لطفا حتما نظرتونو رو بگید 

وقتی من با کسی وارد رابطه میشم و یکم طرف رو به صحبت میکشونم میفهمم ذاتش رو و اذیت میشم واسه همین نمیتونم دیگه باهاش اوکی باشم چون افکار و اخلاقمون و صحبت هامون فرق داره باهم  و یا فاصله گیری میکنم بعضی وقتا ام طرف خودش میاد یه رفتار میکنه به دعوا میکشه و من کاری نمیکنم خودشون پیامهای بیجا میدم و بعد بلاک میکنن من حتی جوابشون هم نمیدم ولی جایی که میبینمشون سعی میکنم نگاشون نکنم و اصلا صحبت نمیکنم باهاشون 

آیا مشکل از منه من آدم بدی ام ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم باید بدونی ک هرکسی همونطور ک ویژگی های خوبی داره ویژگی های بدم داره مث خودت ،من و تمام ادمای این سایت 

اگه فکر و رفتارتون ک مث هم باشه خیلی حوصله سر بر میشه ..

تو با خانوادتم روزی هزار بار به مشکل برمیخوری بلاکشون میکنی؟

باید سعی کنیم درستش کنیم نه بلاک🥲

یه پسری رو خیلی دوست دارم..میشه دعا کنی عاشقم بشه و بهش برسم؟:)💙🖤🤍
حس میکنم کمالگرا هستی و میخوای همه ادما کامل باشن

نه مثلا فوری میشنم درددل میکنم باهاش ولی میبینم یجور دیگ جوابم رو میده و یا رفتاری میکنه که تحمیل کنه همه چیشو بهم و میبینم هیچ کدوم از رفتاراش بهم نمیخوره البته ددست های زیادی دارم ک باهاشون صمیمی و خوب هستم چنتا از ادمای دورم اینجوری بودن 

نه اینکه ادم بدی هستی. اخلاقت اینطوریه و اشکالی نداره. بهترین کار همین قطع رابطه س. اون طرف میتونه ب ...

اخه یا همه اینطوری نیستم دو سه تا ادم غریبه اشنا شدم ک اینجوری بودن و سعی کردم دوری کنم ولی خودشون اومدن هزارتا بدوبیراه گفتن و بلاکم کردن ولی حتی وقتی من میبینمشون اهمیت نمیدم و محل نمیزارم اصلا اما با دوستای خوبم همیشه رابطم خوبه 

اخه یا همه اینطوری نیستم دو سه تا ادم غریبه اشنا شدم ک اینجوری بودن و سعی کردم دوری کنم ولی خودشون ا ...

هههه پس معلوم شد اونا ادم بدی هستن. بدرک! بذار هرکار میخان بکنن . بیخیال

پس با ادمای درستی بگرد ک بفهمن بلاک نکنن🥲💔

تو زندگیم دو سه تا با آدم غریبه آشنا شدم این رفتار رو کردن اما بقیه دوستام خیلی خوبن و باهاشون رابطم واقعی هست نمیدونم چرا این چند تا به پست من برخوردن که همچین فکرهایی کنم خیلی دوستیهاشون فیک بود الکی حرف میزدن اما تو عملش نشون نمیدادن وحتی سعی نکردن بفهمن اتفاقی افتاده یا چیشده منم سعی کردم دوری کنم اما از خودشون اومدن هزار تا فوش دادن بهم جواب ندادم بعد بلاکم کردن 

هههه پس معلوم شد اونا ادم بدی هستن. بدرک! بذار هرکار میخان بکنن . بیخیال

واقعا درکت بالاست قشنگ حرف دلمو میفهمی چی میگم ممنونم ازت 🫂🥺

الان هیچکدومشون برام مهم نیستن فقط یکیشون که همش ادعای معرفت رو میکرد اخر سر فهمیدم باهام حرف میزد ولی همش آمار منو به اون یکیا میداد یعضی موقع ها یادم میوفته انرژی منفیش بهم میاد چیکار کنم به وجود همچین ادمی فکر نکنم و مهم نباشه برام و از فکرم دربیاد ؟

تو زندگیم دو سه تا با آدم غریبه آشنا شدم این رفتار رو کردن اما بقیه دوستام خیلی خوبن و باهاشون رابطم ...

واسه تجربه بوده فک کنم 

منم از اینا تو زندگیم زیاد اومدن منتها بی خبر رفتن 

یه پسری رو خیلی دوست دارم..میشه دعا کنی عاشقم بشه و بهش برسم؟:)💙🖤🤍