2777
2789
عنوان

شیاف ضد سقط با تجربه بارداری پوچ

3136 بازدید | 96 پست

سلام خانوما

من الان از مطب دکتر میام دیروز آزمایش بتا دادم و باردارم

قبلا سقط اجباری برای بارداری پوچ داشتم.....

دکتر بهم شیاف و قرص ضد سقط داده 

میترسم استفاده کنم 😔

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف پروژسترون داده؟

نمیدونم عزیزم 

نگرفتم هنوز

شما تجربه دارین؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘

توکل کن بر خدا چرا بترسی مگه دکتر نداده صلوات برات فرستادم انشالله یه نی نی تپل مپل خوشگل بیاری با خنده هاش دلت ضعف بره ازاون طرف پوستتو بکنه با اذیتاش شیطون شیطون بلا 😉

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐
این شیافا جای بچه رو محکم میکنن چرامیترسی

آخه اگه نیاز نباشه چی....

چون من سر بارداری قبلیم اصلا خونریزی نداشتم 

بخاطر پوچ بودن مجبور به سقط شدم 

توکل کن بر خدا چرا بترسی مگه دکتر نداده صلوات برات فرستادم انشالله یه نی نی تپل مپل خوشگل بیاری با خ ...

ای جااااانم 😍

فدات عزیزم با دعای قشنگت 

من تجربه سقط ندارم اما دخترم رو که باردار بودم لکه بینی داشتم کم بود بعد بهم شیاف دادن ترس نداره از ...

نه آخه شنیدم اکثرا برای خونریزی یا لکه بینی از شیاف استفاده میکنن

من ندارم اینا رو