من الان از مطب دکتر میام دیروز آزمایش بتا دادم و باردارم
قبلا سقط اجباری برای بارداری پوچ داشتم.....
دکتر بهم شیاف و قرص ضد سقط داده
میترسم استفاده کنم 😔
من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریختهمو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘
من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریختهمو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘
توکل کن بر خدا چرا بترسی مگه دکتر نداده صلوات برات فرستادم انشالله یه نی نی تپل مپل خوشگل بیاری با خنده هاش دلت ضعف بره ازاون طرف پوستتو بکنه با اذیتاش شیطون شیطون بلا 😉
استفاده کن عزیزم. منم بارداری اولم پوچ بود. ولی تو بارداری دوم دکتر از همون هفته های اول شیاف سیکلوژست (اگه اشتباه نکنم) داد تا هفته ی 11 استفاده کردم.
توکل کن بر خدا چرا بترسی مگه دکتر نداده صلوات برات فرستادم انشالله یه نی نی تپل مپل خوشگل بیاری با خ ...
ای جااااانم 😍
فدات عزیزم با دعای قشنگت
من تجربه سقط ندارم اما دخترم رو که باردار بودم لکه بینی داشتم کم بود بعد بهم شیاف دادن ترس نداره از ...
نه آخه شنیدم اکثرا برای خونریزی یا لکه بینی از شیاف استفاده میکنن
من ندارم اینا رو