2777
2789
عنوان

جنین بریچ

181 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها جون . زایمان اولم طبیعی بود ولی ایندفعه جنینم بریچه،  هفته سی و ششم . کسی تجربه داره کاری کرده باشه که بچه بچرخه؟ بنظرتون امیدی هست ؟

شعار من تو زندگی 👊🏻 خودت دلیل حال خوب خودت باش 😇 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن پیاده روی زیاد تاثیر داره  من یکجا خوندم هندزفری بزاری روی شکم و آهنگ ببند پخش کنی که جنی ...

فایده نداشته انجام داده ام

تو هفته های اخر که ریه اش تکمیل شد میتونی این کارو انجام بدی.

پاهاتو باز کنی یکم،سر پا بایستی ،قر بدی بعد بلافاصله سجده کنی و باسنتو به سمت بالا بکشی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
درد نداشت؟

نه اصلا من پیشش بودم فقط روغن زد شکمش و ماساژ داد همین شاید ۵ دقیقه هم نشد بعد هفته بعدش فرستاد سونو و بچه چرخیده بود البته خود دکترش گف اگه نچرخید هفته ۳۷یادم بنداز بچرخونمش 

تو هفته های اخر که ریه اش تکمیل شد میتونی این کارو انجام بدی. پاهاتو باز کنی یکم،سر پا بایستی ،قر ب ...

وای چه خنده دار😅🤣 حتما امتحان میکنم ممنون

وای چه خنده دار😅🤣 حتما امتحان میکنم ممنون

نخند انجام بده

بچه منم سر زایمان یه وری به صورت تقریبا عرضی مونده بود،ماما همراه گرفتم اینارو انجام دادم چرخید

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.