یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو هفته های اخر که ریه اش تکمیل شد میتونی این کارو انجام بدی.
پاهاتو باز کنی یکم،سر پا بایستی ،قر بدی بعد بلافاصله سجده کنی و باسنتو به سمت بالا بکشی
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نه اصلا من پیشش بودم فقط روغن زد شکمش و ماساژ داد همین شاید ۵ دقیقه هم نشد بعد هفته بعدش فرستاد سونو و بچه چرخیده بود البته خود دکترش گف اگه نچرخید هفته ۳۷یادم بنداز بچرخونمش
بچه منم سر زایمان یه وری به صورت تقریبا عرضی مونده بود،ماما همراه گرفتم اینارو انجام دادم چرخید
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.